Povezane vesti
„Donja vilica mi je pukla, meso mi je bilo na zubima“: Vera Matović otkrila detalje saobraćajne nezgode koju je imala
Nova 30.03.2024
Pevačica Vera Matović svojevremeno je imala tešku saobraćajnu nezgodu. Ona je sada prvi put otkrila detalje ovog nemilog događaja. „Imala sam udes. Sve mi to tu stoji, sve sam to navukla. Donja vilica i sve to mi je puklo. Meso mi je bilo na zubilma… »
CELA Donja vilica mi je PUKLA, MESO mi je bilo na ZUBIMA!" Vera Matović PRVI PUT progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći…
Kurir 30.03.2024
U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevačica Vera Matović prvi put je opisala tešku saobraćajnu nesreću koju je doživela: - Imala sam udes. Sve mi to tu stoji, sve sam to navukla - rekla je pevačica pokazujući na svoju donju vilicu. 00:57 CELA DONJA… »
Vesti dana »

„Šutirali su nas, dobio sam udarac u prepone“: Pretučeni mladić ispričao kako je izgledao napad policije ispred Skupštine Novog Sada VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 18 povezanih

"Ovo su naravno očajnički potezi onih koji su izgubili" Predsednik Vučić: Učesnik svih protesta pucao na prostorije SNS u Vrnjačkoj Banji
Kurir pre 1 minutjoš 19 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih

Tramp demantovao Makronovu izjavu o razlogu odlaska iz Kanade
Politika pre 41 minutajoš 18 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 16 minutajoš 32 povezane