Povezane vesti
Baka Prase otkrio zašto je lažirao bankrot! Prvo oglašavanje nakon drame: "Iskreno, sramota me je..." Fanovi besni
Kurir 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Iako je prethodnih dana govorio kako je prodao svoje skupocene automobile… »
Baka priznao da je lažirao bankrot, fanovi besni! "Iskreno, sramota me je, ispao sam glup"
Mondo 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: „Koji je sledeći korak? Svi u zborove“
Novi magazin pre 34 minutajoš 55 povezanih

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih

Šok u "Stožicama": Zvezda u ozbiljnoj krizi - pretrpela peti poraz u ABA ligi!
B92 pre 17 minutajoš 39 povezanih

Milijarder Ilon Mask o pucanju ukrajinskih linija na frontu: Trampov saveznik potkačio i rusku vojsku
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane

Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park i skandirali "Kosovo je srce Srbije"
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih