Povezane vesti
Baka Prase otkrio zašto je lažirao bankrot! Prvo oglašavanje nakon drame: "Iskreno, sramota me je..." Fanovi besni
Kurir 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Iako je prethodnih dana govorio kako je prodao svoje skupocene automobile… »
Baka priznao da je lažirao bankrot, fanovi besni! "Iskreno, sramota me je, ispao sam glup"
Mondo 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim… »
Vesti dana »
Akcija „15 minuta tišine“ na više lokacija, srednjoškolci i studenti na ulicama: Studenti u Nišu izviždali ministarku
N1 Info pre 19 minutajoš 24 povezane
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Ni najmanje ga nisu poljuljali sinoćni promašaji: Karlik Džons puca od samopouzdanja! (foto)
Hot sport pre 30 minutajoš 16 povezanih