Povezane vesti
Baka Prase otkrio zašto je lažirao bankrot! Prvo oglašavanje nakon drame: "Iskreno, sramota me je..." Fanovi besni
Kurir 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Iako je prethodnih dana govorio kako je prodao svoje skupocene automobile… »
Baka priznao da je lažirao bankrot, fanovi besni! "Iskreno, sramota me je, ispao sam glup"
Mondo 30.03.2024
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a sada je otkrio da je sve bila prevara. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih dana saopštio je svojim… »
Vesti dana »

Londonski Hitrou zatvoren zbog nestanka struje izazvanog požarom na gradskoj električnoj mreži
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

"Navijači Panatinaikosa znaju o čemu se radi": Nedović otkrio zašto nije slavio pobedu Zvezde
Mondo pre 17 minutajoš 17 povezanih

Piksi odgovorio Arnautoviću u austrijskom tunelu: Vidimo se u Beogradu
Nova pre 36 minutajoš 15 povezanih

VIDEO Katastrofa ogromnih razmera u Rusiji – eksplodiralo 100.000 tona goriva, na terenu 450 vatrogasaca
Nova pre 6 minutajoš 13 povezanih