Povezane vesti
Pala u bunar i bila u komi 2 dana! Dušica Grabović o strahotama koje je preživela - "6 meseci sam jela na slamčicu"
Mondo 31.03.2024
Pevačica Dušica Grabović je zbog pogrešne terapije pala u komu. Pevačica Dušica Grabović je zbog pogrešne terapije pala u komu. Pevačica Dušica Grabović, koja se pre nekoliko godina našla u centru skandala zbog navoda da je " organizovala devojke za… »
Bila u komi, probudila se pa dobila rak! Naša pevačica prošla pakao: Šest meseci sam jela na slamčicu, curila mi krv iz ušiju…
Kurir 31.03.2024
Dušica Grabović u nekoliko navrata je govorila o teškom životu i nedaćama sa kojima se susrela, a jednom prilikom pevačica je otkrila da je imala ozbiljne zdravstvene probleme. - U prvoj godini mi je tekla krv iz ušiju i taj dan sam hitno prebačena u… »
Vesti dana »

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Braniću ih": Oglasio se i Tramp nakon upada ruskih aviona u Estoniju: Nato na nogama, sledi hitan sastanak
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Ovo je žena iz Bogatića koja je poginula dok je bila sa sinom (3): Na njih naleteo vozač, nije se zaustavio
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 4 satijoš 3 povezane