Повезане вести
Пала у бунар и била у коми 2 дана! Душица Грабовић о страхотама које је преживела - "6 месеци сам јела на сламчицу"
Мондо 31.03.2024
Певачица Душица Грабовић је због погрешне терапије пала у кому. Певачица Душица Грабовић је због погрешне терапије пала у кому. Певачица Душица Грабовић, која се пре неколико година нашла у центру скандала због навода да је "… »
Била у коми, пробудила се па добила рак! Наша певачица прошла пакао: Шест месеци сам јела на сламчицу, цурила ми крв из ушију…
Курир 31.03.2024
Душица Грабовић у неколико наврата је говорила о тешком животу и недаћама са којима се сусрела, а једном приликом певачица је открила да је имала озбиљне здравствене проблеме. - У првој години ми је текла крв из ушију и тај дан… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 2 сатајош 53 повезане

Тодоровић Штиплија: По први пут тон Фон дер Лајен о Србији другачији, на неки начин подржала протесте
Н1 Инфо пре 39 минутајош 54 повезане

Дачић: Ставили смо тачку на манипулације у "случају полицијске тортуре над студенткињом"
РТС пре 4 минутајош 26 повезаних

Путин бесан, Трамп му забо нож у леђа: У Кремљ није стигла рођенданска честитка, док Кијев добија разорне ракете
Мондо пре 4 минутајош 35 повезаних

Ударао се по глави и тресао... Испливали нови детаљи саслушања Вујадина Савића: У сузама је пред тужиоцем рекао ово!
Курир пре 24 минутајош 47 повезаних