Povezane vesti
„Dobrovoljno” utapanje Ivice Dačića
Vreme 31.03.2024
Prvi čovek socijalista Ivica Dačić kaže da će na beogradske izbore ići na jednoj listi sa SNS. Do sada je tome odolevao, a danas više nema kud. Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
Novi magazin 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade; Ispred škole policija i Hitna pomoć
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 14 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Danas pre 1 satjoš 52 povezane