Povezane vesti
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »
Makron pozvao na nove sankcije EU protiv Rusije posle pokušaja napada dronom u Lajpcigu
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Raketni napadi, uzvratni udari i zastoj IAEA
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
BLOG "Odgovorni moraju biti kažnjeni": Završeni komemorativni skupovi u Beogradu i Novom Sadu, reke ljudi odale počast žrtvama nadstrešnice
Nova pre 2 satajoš 71 povezana
Tepić (SSP): Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji
Beta pre 10 satijoš 5 povezanih
Cvejić (SRCE): Ulaskom nezavisnih kandidata u Savet REM-a ništa nije dobijeno
Beta pre 5 satijoš 37 povezanih