Povezane vesti
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »
Jak zemljotres pogodio Japan: Potres od šest stepeni Rihtera zatresao ostrvo Honšu
Kurir pre 2 satajoš 51 povezana
Sve je spremno za veličanstveni skup u Beogradu: Reke ljudi pristižu iz svih delova Srbije - ovo su slike sa lica mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 danjoš 103 povezane
Novootvorenom deonicom Moravskog koridora od 9 do 16 časova prošlo 7.960 vozila
RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 38 povezanih
Izrael šalje delegaciju u Vašington pred nastavak pregovora SAD i Irana kako bi „zaštitio svoje bezbednosne interese“
Insajder pre 2 satajoš 91 povezana