Povezane vesti
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »

Umereno do potpuno oblačno i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih

Kosovska policija upala u Poštu Srbije u Gračanici: Priština preuzima objekat
Blic pre 59 minutajoš 10 povezanih

Supruga i deca Čarlija Kirka bili prisutni na skupu na kom je upucan: Svi govore o njenoj objavi pre atentata
Nova pre 18 minutajoš 88 povezanih

Policija sprečila građane da blokiraju pružni prelaz u Stanovu: Bune se zbog uklonjene rampe
N1 Info pre 24 minutajoš 9 povezanih