Povezane vesti
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »
Mesarović: Inspiratore ubistva Đinđića moguće razotkriti, paralelne službe iz 90-tih i danas moćne
Beta pre 21 minutajoš 28 povezanih
Cena nafte ponovo skočila na 100 dolara: intervencije na tržištu kratkog daha, Iran poslao upozorenje
Kurir pre 21 minutajoš 35 povezanih
Đoković zaustavljen u Indijan Velsu: „Presudio je jedan poen“
Nedeljnik pre 31 minutajoš 71 povezana
Beograđani zbog ove dve muke hitnu zvali celu noć: U dve saobraćajne nesreće, troje povređenih
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih