Povezane vesti
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nova 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup s naprednjacima na beogradskim izborima
N1 Info 31.03.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši programi… »
Dačić: Socijalisti spremni za zajednički nastup sa naprednjacima na beogradskim izborima
Nedeljnik 31.03.2024
(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je SPS već izrazila svoju spremnost za zajednički nastup sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima. „Znate, svi mi imamo partijske interese, kako da naši… »
Pravda 31.03.2024
Danas 31.03.2024
Vesti dana »
Danas vrlo hladno – doček Nove godine uz temperature u minusu, moguć i sneg!
Šabačke novosti pre 31 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, šest osoba lakše povređeno
Beta pre 31 minutajoš 6 povezanih
Bocan Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi suprotna sporazumu Srbije i Rusije
Vreme pre 16 minutajoš 5 povezanih