Повезане вести

"Ја 20 година вежбам како убити човека, то ће осетити Стошић!": Словенац прети Србину нокаутом у Београду

"Ја 20 година вежбам како убити човека, то ће осетити Стошић!": Словенац прети Србину нокаутом у Београду

Телеграф 01.04.2024
Фабјан је на свој начин најавио борбу са Дарком Стошићем... У главној борби вечериу полутешкој категорији ,на спектаклу ФНЦ у љубљанским Стожицама, словеначки ММА борац Миран Фабјан победио је техничким нокаутом у првој рунди… »
Стошић ексклузивно за Телеграф одговорио Фабјану на претње: "Требаће му више од 20 година тренинга за то..."

Стошић ексклузивно за Телеграф одговорио Фабјану на претње: "Требаће му више од 20 година тренинга за то..."

Телеграф 31.03.2024
Словеначки "Роки" је у суботу у пуним Стожицама у првој рунди нокаутирао Хрвата, Марија Жгелу, и тако везао и другу победу у поменутој промоцији, а одмах након тријумфа, договорио је борбу са најбољим српским тешкашем Дарком… »
"Ја 20 година вежбам како да убијем човека" Словенац брутално припретио Србину: Стошић ће то осетити, запамтите шта сам рекао!…

"Ја 20 година вежбам како да убијем човека" Словенац брутално припретио Србину: Стошић ће то осетити, запамтите шта сам рекао!…

Курир 31.03.2024
Словеначки ММА борац Миран Фабјан техничким нокаутом у првој рунди савладао је Марија Жгелу у ФНЦ спектаклу у Стожицама, а после тријумфа био је видно задовољан, али је и припретио Србину Дарку Стошићу са којим ће се борити у… »
Словенац патосирао Хрвата у првој рунди: Фабјан славио бруталним нокаутом, па заказао дуел са Дарком Стошићем

Словенац патосирао Хрвата у првој рунди: Фабјан славио бруталним нокаутом, па заказао дуел са Дарком Стошићем

Телеграф 31.03.2024
Каква борба... У главној борби вечериу полутешкој категорији ,на спектаклу ФНЦ у љубљанским Стожицама, словеначки ММА борац Миран Фабјан победио је техничким нокаутом у првој рунди Винковчанина Марија Жгелу. Од самог почетка… »
Бруталан нокаут, па претња Србији: Следећи је Београд, видећете како ће да вам падне Дарко! (видео)

Бруталан нокаут, па претња Србији: Следећи је Београд, видећете како ће да вам падне Дарко! (видео)

Мондо 31.03.2024
"Словеначки Роки" се не шали! "Словеначки Роки" се не шали! Нова звезда се помаља на ММА сцени, а то је искусни словеначки кик боксер Миран Фабјан. Након што је на почетку ММА каријере 2007. и 2008. године изгубио два меча од… »

Вести дана »