Povezane vesti
Počelo letnje računanje vremena
RTV Novi Pazar 31.03.2024
Letnje računanje vremena počelo je noćas, poslednjeg vikenda u martu, kada smo časovnike pomerili sat unapred, sa dva sata posle ponoći na tri. Na osnovu Zakona o računanju vremena, vreme se u dva sata 31. marta pomera za jedan čas unapred, na tri… »
Spavali smo sat kraće: Počelo letnje računanje vremena
Ozon 31.03.2024
Sremska Mitrovica – Tokom noći, pomeranjem časovnika za jedan sat unapred, odnosno sa dva na tri sata, u Srbiji je počelo letnje računanje vremena. Letnje računanje vremena počinje poslednje nedelje u martu i traje do poslednje nedelje u oktobru… »
Spavali smo sat kraće – počelo letnje računanje vremena
Moj Novi Sad 31.03.2024
Pomeranjem časovnika za jedan sat unapred, odnosno sa dva na tri sata, noćas je počelo letnje računanje vremena. Letnje računanje vremena počinje u Srbiji poslednje nedelje u martu u dva sata ujutru, a završava se poslednje nedelje u oktobru… »
Vesti dana »

Dimitrov jedva disao – grčevi, spektakl od poena, pobeda (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 27 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih