Povezane vesti
Ispovest služavke koja je radila u dvorcu Dragane Mirković: „Tretirala me je kao drugaricu, mom sinu je kupila auto“
Nova 31.03.2024
Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je radila u njihovom dvorcu u Beču iznela detalje o pevačici. Kako je istakla, Draganu poznaje čitav život i njoj „pare ne udaraju o… »
Vodila nas na letovanja, a mom sinu kupila auto! Progovorila žena koja je radila kod Dragane Mirković!
Mondo 31.03.2024
Pevačica Dragana Mirković je poslednjih nedelja u centru pažnje zbog razvoda od Tonija Bijelića. Pevačica Dragana Mirković je poslednjih nedelja u centru pažnje zbog razvoda od Tonija Bijelića Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i… »
"Čuvala sam joj decu, jednu stvar je zahtevala..." Ispovest služavke koja je radila u dvorcu Dragane i Tonija
Telegraf 31.03.2024
Ističe da je pevačica uradila za nju ono što niko nije. Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirkovići Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je navodno radila u njihovom dvorcu u Beču iznela detalje o pevačici. - Draganu poznajem čitav… »
"Čuvala sam im i decu, jednu stvar je zahtevala" Isplivali novi detalji iz dvorca Dragane i Tonija u Beču, služavka…
Blic 31.03.2024
Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je radila u njihovom dvorcu u Beču iznela detalje o pevačici. - Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 2 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 15 minutajoš 54 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 38 minutajoš 35 povezanih