Повезане вести

Исповест служавке која је радила у дворцу Драгане Мирковић: „Третирала ме је као другарицу, мом сину је купила ауто“

Исповест служавке која је радила у дворцу Драгане Мирковић: „Третирала ме је као другарицу, мом сину је купила ауто“

Нова 31.03.2024
Јавност данима бруји о разводу Драгане Мирковић и њеног супруга Тонија Бијелића, а сада је служавка која је радила у њиховом дворцу у Бечу изнела детаље о певачици. Како је истакла, Драгану познаје читав живот и њој „паре не… »
Водила нас на летовања, а мом сину купила ауто! Проговорила жена која је радила код Драгане Мирковић!

Водила нас на летовања, а мом сину купила ауто! Проговорила жена која је радила код Драгане Мирковић!

Мондо 31.03.2024
Певачица Драгана Мирковић је последњих недеља у центру пажње због развода од Тонија Бијелића. Певачица Драгана Мирковић је последњих недеља у центру пажње због развода од Тонија Бијелића Јавност данима бруји о разводу… »
"Чувала сам јој децу, једну ствар је захтевала..." Исповест служавке која је радила у дворцу Драгане и Тонија

"Чувала сам јој децу, једну ствар је захтевала..." Исповест служавке која је радила у дворцу Драгане и Тонија

Телеграф 31.03.2024
Истиче да је певачица урадила за њу оно што нико није. Јавност данима бруји о разводу Драгане Мирковићи Тонија Бијелића, а сада је служавка која је наводно радила у њиховом дворцу у Бечу изнела детаље о певачици. - Драгану… »

Вести дана »