Повезане вести

Савић о новом уговору за Обрадовића: Мислим да ту неће бити проблема

Савић о новом уговору за Обрадовића: Мислим да ту неће бити проблема

Спортски журнал 31.03.2024
Црно-бели раде на продужетку сарадње са најбољим тренером Европе. Зоран Савић, спортски директор Партизана, у интервјуу за портал Телеграф дотакао се и продужетка уговора са Жељком Обрадовићем: - Све је то у току. Мислим да ту… »
Зоран Савић запалио гробаре новом изјавом: Ево шта је рекао о останку легендарног Жељка Обрадовића!

Зоран Савић запалио гробаре новом изјавом: Ево шта је рекао о останку легендарног Жељка Обрадовића!

Хот спорт 31.03.2024
Све је речено једном реченицом. Најтрофејнији европски тренер, Жељко Обрадовић, највероватније ће остати у Београду, а позитивни сигнали стижу из клуба. Наиме, спортски директор Партизана, Зоран Савић у разговору за Телеграф… »
Ово ће занимати Све навијаче Партизана: Спортски директор црно-белих о останку Жељка Обрадовића на клупи црно-белих

Ово ће занимати Све навијаче Партизана: Спортски директор црно-белих о останку Жељка Обрадовића на клупи црно-белих

Вечерње новости 31.03.2024
Зоран Савић је у кратком интервјуу за Телеграф.рс говорио о останку Жељка Обрадовића у Партизану и шансама кошаркаша црно-белих да се пласирају у топ 10 Евролиге. ФОТО: Архива новости Што се тиче Партизана, да ли верујете да ли… »
"Гробари" као на иглама - Савић се огласио о Жоцовом уговору

"Гробари" као на иглама - Савић се огласио о Жоцовом уговору

Спортске.нет 31.03.2024
На мечу са Басконијом, Жељко Обрадовић је наговестио намеру продужетка уговора са Партизаном тако што је писао по табли према навијачима. Од тог момента су се додатно захуктале гласине о останку Обрадовића међу црно-белима. За… »
Зоран Савић о новом уговору за Обрадовића: Све је у току

Зоран Савић о новом уговору за Обрадовића: Све је у току

Б92 31.03.2024
Зоран Савић, спортски директор Партизана, потврдио је очекивања клуба пред финиш сезоне, а уједно се осврнуо и на ситуацију са уговором Жељка Обрадовића. Црно-бели су и даље у борби за плеј-ин на два кола до краја регуларног… »

Вести дана »