Повезане вести
Милан има ерекције и по 28 сати! Овај Трстеничанин пати од вишка тестостерона, сви желе да буду као он, а због једне ствари…
Блиц 31.03.2024
"Наследио сам са мушке стране и једноставно морам по неколико пута на дан да мастурбирам", каже Милан Петровић из Трстеника, који можда чак и једини у Србији, а можда и у Европи, болује од константних ерекција. Ниједна терапија… »
Милан живи с ерекцијама које трају и по 28 сати Једини је такав у Србији, можда и у Европи, први пут отворено говори о својој…
Курир 31.03.2024
После два брака, човек који има константну потребу за односима, данас је сам. На српском он је Милан Петровић, на латинском он је дијагноза Цупидо сексуалис енормис (претерани полни нагон). Један једини је такав у Србији, можда и… »
Вести дана »

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана