Povezane vesti
Šapić: Ostalo manje od 15 splavova za uklanjanje sa Savskog šetališta
Euronews 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. "Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv sebe… »
Aleksandar Šapić: Ostalo manje od 15 splavova za uklanjanje sa Savskog šetališta
Danas 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv sebe… »
Šapić o borbi sa splavovima na Novom Beogradu: Imao sam protiv sebe čitavu jednu duboku državu
Nova 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. „Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv sebe… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 47 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 38 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 27 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 22 povezane

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 52 minutajoš 15 povezanih