Povezane vesti
Šapić: Ostalo manje od 15 splavova za uklanjanje sa Savskog šetališta
Euronews 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. "Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv sebe… »
Aleksandar Šapić: Ostalo manje od 15 splavova za uklanjanje sa Savskog šetališta
Danas 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv sebe… »
Šapić o borbi sa splavovima na Novom Beogradu: Imao sam protiv sebe čitavu jednu duboku državu
Nova 31.03.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je za uklanjanje ostalo manje od 15 splavova sa Savskog šetališta, od početnih 77. „Krenuli smo sa njih 77 koji treba da se uklone i u celom tom procesu imao sam protiv… »
Vesti dana »
BLOG “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 4 minutajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
(UŽIVO) Blokada u Beogradu na vodi: Incidenti već na početku – maskirani mladić pretio okupljenima
N1 Info pre 4 minutajoš 21 povezana
Hvala Savi i asistentima, mi smo izneli priču: Jovanović jasan nakon pobede, Partizan nastavlja dalje!
Hot sport pre 27 minutajoš 21 povezana
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih