Повезане вести
Девојчица се први пут ошишала са осам година да би донирала косу
Нишке вести 31.03.2024
“Нисам сигурна да ли је то видела на телевизији или чула од другарице, али је једног дана дошла и рекла да би желела неком детету могла да помогне јер има заиста дугу косу. Заиста сам се одушевила када сам то чула јер знам колико… »
Косу дугачку метар Мила (8) ошишала и донирала
Југмедиа 31.03.2024
Осмогодишња Мила Васић, пореклом из Ниша, први пут од рођења ошишала се ове седмице и то да би донирила своју косу деци која се лече од рака. Њена коса била је дугачка до испод колена, а за донацију је дала своје густе и… »
Девојчица пореклом из Ниша први пут се ошишала са осам година да би донирала своју косу
Радио сто плус 31.03.2024
Милина мама Соња Савић Васић казала је за агенцију Бета да је њена ћерка дошла на идеју да поклони највећи део своје косе пре пар месеци и пре пар дана у фризерском салону у Нишу ошишали су јој косу дужине око метар. “Нисам… »
Једини лош тренинг је онај који нисте одрадили – ПОКРЕНИ се јер МОЖЕШ
Нишке вести 31.03.2024
Драги читаоци, ако желите да будете у току и сазнате први најновије вести из Ниша, преузмите апликацију Нишке Вести за Андроид или иПхоне.… »
Једини лош тренинг је онај који нисте одрадили – ПОКРЕНИ се јер МОЖЕШ
Нишке вести 31.03.2024
Драги читаоци, ако желите да будете у току и сазнате први најновије вести из Ниша, преузмите апликацију Нишке Вести за Андроид или иПхоне.… »
Вести дана »

Скуп у Ужицу - Девет сати протеста за девет приведених суграђана
Инсајдер пре 18 минутајош 28 повезаних

Двоструко убиство у Прилепу, убио сестрића и његовог 12-годишњег сина
Н1 Инфо пре 18 минутајош 30 повезаних

Омогућен наставак истраге у случају "надстрешница": Предмет враћен Вишем јавном тужилаштву
Радио 021 пре 39 минутајош 17 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са освежењем средином недеље и новим топлотним таласом крајем јула
Наслови.аи пре 29 минутајош 22 повезане