Повезане вести

Новаче, узми мене за тренера! Најтрофејнији свих времена Ђоковићу послао поруку по сину

Новаче, узми мене за тренера! Најтрофејнији свих времена Ђоковићу послао поруку по сину

Мондо 31.03.2024
Американац се директно обратио Србину и понудио да му помогне. Американац се директно обратио Србину и понудио да му помогне. Бивши амерички тенисер Џими Конорс (71) понудио се Новаку Ђоковићу да му буде нови тренер после… »
Тениска легенда жели да буде Новаков нови тренер: "Ако се укаже прилика..."

Тениска легенда жели да буде Новаков нови тренер: "Ако се укаже прилика..."

Курир 31.03.2024
Ко ће бити нови тренер Новака Ђоковића? Ово питање мучи читав тениски свет, а сада се првом рекету планете сам понудио и легендарни Џими Конорс. Он се у свом подкасту дотакао прекида сарадње Ђоковића и Иванишевића. - Добро је… »
Ево ко би могао да буде нови тренер Новака Ђоковића: Најтрофејнији у историји се нуди Србину

Ево ко би могао да буде нови тренер Новака Ђоковића: Најтрофејнији у историји се нуди Србину

Телеграф 31.03.2024
Освајач 109 АТП титула би добро размислио... Најбољи тенисер света Новак Ђоковић недавно је раскинуо сарадњу са својим, сада већ бившим, тренереом Гораном Иванишевићем, а данима после тога спекулише се о имену које би могло да… »

Вести дана »

Какву поруку шаље војна парада у Београду

Какву поруку шаље војна парада у Београду

BBC News пре 33 минутајош 130 повезаних
Кенијци у трансу, два славља у пола сата

Кенијци у трансу, два славља у пола сата

Спорт клуб пре 28 минутајош 24 повезане
Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен

Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен

Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 25 повезаних