Povezane vesti
Novače, uzmi mene za trenera! Najtrofejniji svih vremena Đokoviću poslao poruku po sinu
Mondo 31.03.2024
Amerikanac se direktno obratio Srbinu i ponudio da mu pomogne. Amerikanac se direktno obratio Srbinu i ponudio da mu pomogne. Bivši američki teniser Džimi Konors (71) ponudio se Novaku Đokoviću da mu bude novi trener posle odlaska Gorana… »
Teniska legenda želi da bude Novakov novi trener: "Ako se ukaže prilika..."
Kurir 31.03.2024
Ko će biti novi trener Novaka Đokovića? Ovo pitanje muči čitav teniski svet, a sada se prvom reketu planete sam ponudio i legendarni Džimi Konors. On se u svom podkastu dotakao prekida saradnje Đokovića i Ivaniševića. - Dobro je stvari nekad… »
Evo ko bi mogao da bude novi trener Novaka Đokovića: Najtrofejniji u istoriji se nudi Srbinu
Telegraf 31.03.2024
Osvajač 109 ATP titula bi dobro razmislio... Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je raskinuo saradnju sa svojim, sada već bivšim, trenereom Goranom Ivaniševićem, a danima posle toga spekuliše se o imenu koje bi moglo da ga nasledi. Jedan… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Rojters: Borelj predložio da EU suspenduje politički dijalog sa Izraelom
Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 51 minutajoš 17 povezanih
Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 17 povezanih