Povezane vesti
Vulin: Oni koji me napadaju tužni su što nisu jedini saradnici stranih službi
NIN 31.03.2024
Nekadašnji direktor BIA Aleksandar Vulin poručio je danas da oni koji ga napadaju zbog istine koju je izneo, ne rade to zato što su nestrpljivi da agenti budu pohapšeni, već zato što su ljubomorni na više rangirane agente. On je tako reagovao na, kako… »
Oglasio se Aleksandar Vulin povodom hajke koja se vodi protiv njega: Prenosimo njegove reči
Telegraf 31.03.2024
"Oni koji me napadaju zbog istine koju sam izneo, ne rade to zato što su nestrpljivi da agenti budu pohapšeni, već zato što su ljubomorni na više rangirane agente", kaže Vulin. Aleksandar Vulin povodom hajke koja se vodi protiv njega tvrdi da oni " koji… »
Vesti dana »
Partizan došao do pobede, ali ostao bez prolaza dalje: Klub iz Humske nije uspeo da u potpunosti napravi čudo!
Hot sport pre 58 minutajoš 41 povezana
Suze, bol i tuga u Humskoj! Mučne scene nakon ispadanja od Hetafea, ali Grobari su umeli da reaguju...(video)
Kurir pre 43 minutajoš 37 povezanih
Premijer i ministar u parlamentu: Strateško opredeljenje Srbije je EU, referendum o tome je daleko
Beta pre 4 satijoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Pogledajte snimke katastrofalne poplave u Nepalu, broj mrtvih porastao na 389: Među stradalima i državljanin Srbije
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih