Povezane vesti
Vesna priznala: Znala sam šta Melina radi, ona se sama hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu
Svet & Skandal 31.03.2024
Vesna Đogani o Melini rekla šta misli Pevač Haris Džinović zvanično se razveo od supruge Meline pre tri dana u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Njihov razvod izazvao je veliku pažnju javnosti i mnoge poznate ličnosti su iznele svoje mišljenje, a sada se… »
Bila je grozna, htela sam da kažem Harisu! Vesna o Melininim prevarama: Hvalila se šta je radila
Mondo 31.03.2024
Vesna Đogani otkrila je šta je Melina Džinović radila pre razvoda i zašto nije sve rekla Harisu, iako je planirala to da uradi. Vesna Đogani otkrila je šta je Melina Džinović radila pre razvoda i zašto nije sve rekla Harisu, iako je planirala to da… »
„Bila je grozna, hvalila se šta radi, htela sam sve da kažem Harisu“: Vesna Đogani progovorila o neverstvu Meline Džinović…
Nova 31.03.2024
Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od Meline sa kojom ima dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. On je za domaće medije rekao da su se već neko vreme udaljavali, ali i da ga je Melina varala, te da se nije pojavila ni na sudu prili8kom razvoda, već je… »
(Video): "Baš je bila grozna, htela sam da kažem Harisu sve" Vesna Đogani oštro o prevari Meline Džinović: "Svima se hvalila…
Blic 31.03.2024
Razvod Meline i Harisa Džinovića izazvao je mnogo reakcija, a sada se tim povodom oglasila i pevačica Vesna Đogani. Vesna je otkrila da je od ranije upućena u to šta je Melina radila, te da nije mogla da se načudi kada je čula sve priče. - Ja sam u timu… »
Melini sad ni lepe reči o njenoj deci ne pomažu: Sin je jako ljut na nju
Svet & Skandal 31.03.2024
Deca Harisa i Meline teško su podnela razvod roditelja Od kada je odjeknula vest da se Haris i Melina Džinović razvode nakon više od dve decenije zajedničkog života, javnost ne prestaje da priča o njima. Iako su se uvek trudili da privatnost svoje dece… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Radio sto plus pre 12 minutajoš 32 povezane

Rektor Đokić: Univerzitet predstavlja one vrednosti oko kojih se danas građani okupljaju u Užicu
NIN pre 7 minutajoš 25 povezanih

Ubio sestrića i njegovog sina zbog nasledstva pa presudio sebi Jeziv zločin u Prilepu
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta "nadstrešnica" kako bi nastavili istragu
RTV pre 37 minutajoš 18 povezanih

Šef diplomatije Srbije optužio predsednicu Kosova da manipuliše Trampovim rečima
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 18 povezanih