Povezane vesti
Privremeno obustavljena blokada Filozofskog fakulteta
RTV 31.03.2024
NOVI SAD - Rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Madić razumeo je ljutnju studenata zbog nedopustivog govora mržnje profesora Dinka Gruhonjića i jasno izložio svoje viđenje cele situacije, dajući potpunu podršku novosadskim akademcima… »
Novi Sad: Rektor Univerziteta Dejan Mandić posetio mladiće koji su blokirali Filozofski fakultet
Radio sto plus 31.03.2024
Rektor je rekao da “podržava studente koji protestuju” i “osudio je govor mržnje profesora Dinka Gruhonjića”, dodaje 021.rs Napomenuo je da on nema ovlašćenje da odlučuje o Filozofskom fakultetu, već da se time mora baviti dekanica. Dodao je da je… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 38 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Srpkinja održala emotivan govor posle finala Australijan opena! Veliki uspeh posvetila rođaku Stefanu koji se bori sa rakom: On nije mogao da bude ovde...
Kurir pre 9 minutajoš 9 povezanih
Nadal se oglasio zbog pobede Đokovića: "Da nisam povređen, još bih igrao, Novak zaslužuje mnogo poštovanja"
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih