Povezane vesti
"Novinari su me blatili uz moje odobrenje!" Velika ispovest Igora Kostića, rešio da se skroz povuče, otkrio intimu o Mini
Kurir 31.03.2024
Muzičar Igor Kostić, poznatiji kao Igor X se pre par godina povukao sa javne scene i odlučio da više neće snimate pesme, kao i da će pevanje staviti po strani. On je pokrenuo privatni biznis od kog sad živi, a reč je o studiju za potrebe video… »
ISPOVEST „Povlačim se iz javnosti, estrada je lažni sjaj“: Igor X nakon 20 godina karijere odlazi u ilegalu, progovorio o svim…
Nova 31.03.2024
U novoj epizodi emisije "Ispovest" svoju životnu priču je ispričao Igor Kostić. Muzičar Igor Kostić, poznatiji kao Igor X se pre par godina povukao sa javne scene i odlučio da više neće snimate pesme, kao i da će pevanje staviti po strani. On je pokrenuo… »
„20 godina sam jurio hit, a onda shvatio da ne želim popularnost“: Igor X odustao od pevanja i pokrenuo ozbiljan biznis
Nova 31.03.2024
Večeras od 20 časova pratite autorsku emisiju Nemanje Vasiljevića - u "Ispovest" dolazi Igor X. Večeras od 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Nova.rs pratite emisiju „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića u kojoj je svoju životnu priču… »
Vesti dana »

Važno za građane Srbije! Od danas je otplata kredita mnogo lakša: Evo kada rate NE MORATE da platite
Telegraf pre 14 minutajoš 11 povezanih

Srbin je sila! Nikola Jokić sa pola snage razneo Bulse (video)
Večernje novosti pre 34 minutajoš 12 povezanih