Повезане вести

Огласио се отац Данке илић

Огласио се отац Данке илић

Б92 01.04.2024
Милош Илић (30), отац нестале девојчице Данке Илић из Бора, дао је вечерас прву изјаву после нестанка своје ћерке у Бањском пољу прошлог уторка. "Само желим да се моја ћерка врати кући жива и здрава! Полиција ради свој посао и… »
Јурић: Мрежа „вајбер” постаје део платформе „Пронађи ме”

Јурић: Мрежа „вајбер” постаје део платформе „Пронађи ме”

Политика 01.04.2024
Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић рекао је синоћ да је платформа „Пронађи ме” испунила очекивања, али да постоји један технички недостатак – мобилни оператери немају капацитете да у једном моменту… »
Детаљи из живота мајке и оца нестале Данке: Породична трагедија Иване у средњој школи, скоро се преселили у Бор

Детаљи из живота мајке и оца нестале Данке: Породична трагедија Иване у средњој школи, скоро се преселили у Бор

Мондо 01.04.2024
Ово су сетаљи живота породице нестале девојчице Данке. Ово су сетаљи живота породице нестале девојчице Данке. Милош и Ивана Илић, отац и мајка Данке Илић која је мистериозно нестала у Бањском пољу код Бора 26. марта, данима… »
"Мајка није у стању да каже све" Иванин деда био на полиграфу: Ево шта је рекао о имању на ком је нестала девојчица

"Мајка није у стању да каже све" Иванин деда био на полиграфу: Ево шта је рекао о имању на ком је нестала девојчица

Мондо 01.04.2024
Прадеда нестале девојчице Данке, такође је био на полиграфу. Прадеда нестале девојчице Данке, такође је био на полиграфу. Деда Данкине мајке, тј. прадеда девојчице за своју унуку каже да је све време у шоку, као и то да Ивана… »
"Прошао сам полиграф" Данкин прадеда за Курир: Молимо Бога да је она на снимку! Открива где се налази данкин брат

"Прошао сам полиграф" Данкин прадеда за Курир: Молимо Бога да је она на снимку! Открива где се налази данкин брат

Курир 01.04.2024
"Молимо Бога да је Данка на снимку, само да је жива и здрава гдегод да је, сви се уздамо у то", са стрепњом је изговорио Иванин деда новинаркама Курира. Већ седми дан нема вести о двогодишњој девојчици, кобног 26. март… »
Цела породица нестале Данке опет у полицији! Ради се на расветљавању нелогичности у случају

Цела породица нестале Данке опет у полицији! Ради се на расветљавању нелогичности у случају

Мондо 01.04.2024
Цела породица нестале Данке ће опет ићи на испитивање у полицију како би се расветлио случај. Цела породица нестале Данке ће опет ићи на испитивање у полицију како би се расветлио случај. Сви чланови породице мајке и оца… »
Медији: Сви чланови Данкине породице у полицији

Медији: Сви чланови Данкине породице у полицији

Б92 01.04.2024
Сви чланови породица мајке и оца нестале Данке Илић (2) данас и наредних дана ће давати изјаве у полицији, пишу Новости. Лист наводи да ће данас изјаве давати брат и отац Данкине мајке, девојчицини ујак и деда. За девојчицом… »
Ујак Данке Илић у полицији: Даје исказ о сестричини и њеном нестанку

Ујак Данке Илић у полицији: Даје исказ о сестричини и њеном нестанку

Блиц 01.04.2024
Ујак Данке Илић дошао је данас око 11 сати у полицијску станицу у Бору где даје изјаву поводом нестанка сестричине Данке Илић (2). Он је у полицијску станицу дошао сам и брзим ходом отишао да да исказ. - Испричаћу вам сада праву… »
„Она је дозивала, тражила, гледала свуда али Данке нигде није било“: Огласио се ујак мале Данке о минутима који су претходили…

„Она је дозивала, тражила, гледала свуда али Данке нигде није било“: Огласио се ујак мале Данке о минутима који су претходили…

Нова 01.04.2024
Стефан Драгомировић, рођени брат Иване Илић, мајке нестале Данке Илић (2), говорио је о минутима који су претходили нестанку девојчице 26. марта у Бањском пољу код Бора приликом чега је истакао да бројне инфомрације које су се… »
Игор Јурић објаснио зашто је платформа "Пронађи ме" дала резултате

Игор Јурић објаснио зашто је платформа "Пронађи ме" дала резултате

Дневник 01.04.2024
Јурић је подсетио да је Србија једина земља у региону која има овакаву платформу и навео да је МУП Републике Српске заинтересован да буде део ње. Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић оценио је да је… »
Платформа "Пронађи ме" испунила очекивања: Јурић открио само један њен недостатак

Платформа "Пронађи ме" испунила очекивања: Јурић открио само један њен недостатак

Телеграф 01.04.2024
Јурић је подсетио да је Србија једина земља у региону која има овакаву платформу и навео да је МУП Републике Српске заинтересован да буде део ње. Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић оценио је да је… »
"Испричаћу вам САД праву истину о нестанку Данке": Ексклузивно: Ујак до детаља описао кобне минуте у Бањском пољу

"Испричаћу вам САД праву истину о нестанку Данке": Ексклузивно: Ујак до детаља описао кобне минуте у Бањском пољу

Блиц 01.04.2024
- Испричаћу вам сада праву истину и све што се заправо десило тога дана. Ретко шта што је изнето у медије је тачно. Зато, кренимо редом. Овим речима, ексклузивно за “Блиц”, Стефан Драгомировић, рођени брат Иване Илић, мајке… »
Интерпол расписао жуту потерницу за Данком Илић

Интерпол расписао жуту потерницу за Данком Илић

Данас 01.04.2024
Интерпол је расписао потрагу за несталом Данком Илић, којој се сваки траг губи у уторак око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора. За несталом девојчицом из Бора расписан је жута потерница, која се користи у случајевима потраге… »
"Тражили смо да се затвори доток воде": Ево које мере је МУП предузео у потрази за несталом Данком (2): Прегледали смо тунел…

"Тражили смо да се затвори доток воде": Ево које мере је МУП предузео у потрази за несталом Данком (2): Прегледали смо тунел…

Блиц 31.03.2024
Бојана Отовић Пјановић, мајор полиције, гостујући на Хит твиту, на РТВ Пинк говорила је о томе које мере је МУП предузео током претраживања тунела у близини места где је Данка Илић (2) нестала 26. марта око 13:45, у Бањском… »
"Морамо бити оптимисти": Полицијска мајорка о видеу на ком је девојчица која лични на Данку: Упоређивали смо параметре снимка…

"Морамо бити оптимисти": Полицијска мајорка о видеу на ком је девојчица која лични на Данку: Упоређивали смо параметре снимка…

Блиц 31.03.2024
Полицијска мајорка Бојана Отовић Пјановић је гостујући на РТВ Пинк изнела нове детаље нестанка Данке Илић (2), девојчице којој се сваки траг губи 26. марта око 13:45 часова у Бањском пољу, код Бора. Између осталог, она је… »
Мајор полиције о потрази за несталом девојчицом из Бора: Преиспитују се све чињенице и околности

Мајор полиције о потрази за несталом девојчицом из Бора: Преиспитују се све чињенице и околности

Данас 31.03.2024
Мајор полиције Бојана Отовић Пјановић гостовала је у емисији Хит Твит на ТВ Пинк и том приликом говорила о нестанку Данке Илић, те открила како тече потрага за девојчицом која је нестала у Бору у уторак у 13.45 сати. Отовић… »
Аларми о несталој деци убудуће ће стизати на вајбер: Игор Јурић најавио новитете у систему Пронађи ме

Аларми о несталој деци убудуће ће стизати на вајбер: Игор Јурић најавио новитете у систему Пронађи ме

Блиц 31.03.2024
Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу, Бојана Отовић Пјановић, мајор полиције и адвокат Радиша Роскић, бивши начелник БИА гости су специјалне емисије "Хит твит" на "РТВ Пинк" где разговарају о несталој… »
Ево кога је прва патрола полиције затекла на месту нестанка Данке Илић: Полицијска мајорка Бојана Отовић открила нов детаљ и…

Ево кога је прва патрола полиције затекла на месту нестанка Данке Илић: Полицијска мајорка Бојана Отовић открила нов детаљ и…

Блиц 31.03.2024
Бојана Отовић Пјановић, мајор полиције, гостујући на Хит твиту, на РТВ Пинк говорила је о томе кога је патрола прво затекла на месту нестанка Данке Илић. - Активирање платформе је било у 19:10 часова, то не значи да МУП није… »

Вести дана »