Povezane vesti
Siner: Sad Rolan Garos glavni cilj
Sportski žurnal 01.04.2024
Italijan obelodanio ambiciju, posle osvajanja Majamija. Italijanski teniser Janik Siner, posle osvajanja mastersa u Majamiju, najavio je kao glavni cilj titulu na Rolan Garosu. - Sad mi je Rolan Garos glavni cilj. Od četvrtka počinjem pripreme za Monte… »
Sinerov finiš u petoj brzini: Ko je izgubio najmanje gemova u polufinalu i finalu u istoriji mastersa i gde je tu Đoković?
Danas 01.04.2024
Italijan Janik Siner je ubedljivo najupečatljiviji teniser od početka sezone. Utisak o njegovoj najboljoj formi među vrhunskim igračima ne umanjuje ni poraz u polufinalu u Indijan Velsu, na prvom turniru iz masters serije u godini. Na sva ostala 22… »
"Siner je trenutno najbolji na svetu"
B92 01.04.2024
Janik Siner pobrao je niz komplimenata posle npovog velikog trijumfa u karijeri. Italijanski teniser je trijumfom završio Masters u Majamiju gde je u finalu Grigoru Dimitrovu prepustio samo četiri gema (6:3, 6:1). O igri Sinera mnogi govore u… »
Siner odličan, ali još ne može ništa Đokoviću: Alkaraz preti iz senke i očekuje čudo
Večernje novosti 01.04.2024
Trijumfom na mastersu u Majamiju, Janik Siner stigao je do najboljeg plasmana na ATP listi, a Novak Đoković je započeo 419. nedelju vladavine. FOTO: Tanjug/AP Italijan je napravio skok sa treće na drugu poziciju preskočivši tako velikog rivala… »
Siner ne staje, juriša na novi trofej: "Sada mi je Rolan Garos glavni cilj"
Večernje novosti 01.04.2024
Italijanski teniser Janik Siner, posle kratke pauze u Indijan Velsu, nastavio je da krči put na teniskim terenima. Italijan je u Majamiju osvojio i treću ovogodišnju titulu i povećao svoje želje. Foto: Profimedia Siner je Dimitrova lako i bez muke… »
Strašni Siner novi kralj Majamija!
Vesti online 01.04.2024
Italijanski teniser Janik Siner novi je šampion Majamija. Drugi nosilac i treći teniser sveta je u finalu mastersa 1000 savladao Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:1. Ovo mu je prvi naslov na Floridi nakon što je predhodno izgubio dva finala, a druga… »
Novak u opasnosti, Siner ante portas
Sport klub 01.04.2024
Novak Đoković je i dalje najbolji teniser sveta, ali Siner je pred vratima. Mladi Italijan prvi put predvodi listu onih koji ga ugrožavaju jer je zaseo na drugo mesto posle trijumfa u Majamiju. Srbin je započeo 419. nedelju kao svetski reket broj… »
Siner: Sada mi je Rolan Garos glavni cilj
Danas 01.04.2024
Janik Siner ekspres je, posle kratke pauze u Indijan Velsu, nastavio da juri teniskim prugama. Italijan je u Majamiju osvojio i treću ovogodišnju titulu i odmah povećao ambicije. – Sada mi je Rolan Garos glavni cilj – istakao je posle ubedljiivog… »
Siner preskočio Alkarasa, ali Novak obezbedio još jedan ATP rekord
B92 01.04.2024
Trijumfom na Mastersu u Majamiju, Janik Siner stigao je do najboljeg plasmana na ATP listi, a Novak Đoković je započeo 419. nedelju vladavine. Italijan je napravio skok sa treće na drugu poziciju preskočivši tako velikog rivala, Španca Karlosa… »
Što je bio Novak Đoković, ove sezone je on! Potpuna dominacija novog "Broja 2", osvojio je i Majami
Mondo 01.04.2024
U finalu mu protivnik nije mogao ništa, na veliku žalost pubike. U finalu mu protivnik nije mogao ništa, na veliku žalost pubike. Italijan Janik Siner osvojio je Masters u Majamiju, pobedom protiv 11. nosioca Grigora Dimitrova u nedelju, 6:3, 6:1. U… »
Siner: Sada mi je Rolan Garos glavni cilj
Sport klub 01.04.2024
Janik Siner ekspres je, posle kratke pauze u Indijan Velsu, nastavio da juri teniskim prugama. Italijan je u Majamiju osvojio i treću ovogodišnju titulu i odmah povećao ambicije. – Sada mi je Rolan Garos glavni cilj – istakao je posle ubedljiivog… »
Potpuna prevlast Sinera u finalu mastersa u Majamiju: Treća sreća i trijumf za mesto iza Đokovića
Danas 31.03.2024
U finalu turnira iz masters serije u Majamiju Italijan Janik Siner je držao potpunu prevlast protiv Bugarina Grigora Dimitrova. Savladao ga je sa 6:3, 6:1 za 73 minuta. Sinner? Sorry, I think you mean Winner… 😌 @MiamiOpen | #MiamiOpen… »
Vesti dana »
Uživo Amerikanci biraju novog predsednika! Oglasio se Tramp, stigli prvi rezultati izbora, Nacionalna garda na oprezu! (foto, video)
Kurir pre 23 minutajoš 50 povezanih
Uživo ogromne promene na kladionicama! Prvi rezultati izbora šokirali, evo kako stoje Tramp i Kamala: Redovi za glasanje, Nacionalna garda u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju, do sada saslušano 48 osoba
RTS pre 30 minutajoš 28 povezanih