Povezane vesti

„Do poslednjeg atoma snage sam se borila da brak uspe“: Sanja Marinković iskreno o razvodu – „Da se moj tata pitao, ranije bih…

„Do poslednjeg atoma snage sam se borila da brak uspe“: Sanja Marinković iskreno o razvodu – „Da se moj tata pitao, ranije bih…

Nova 01.04.2024
Voditeljka Sanja Marinković jasno zna šta želi od muškaraca, a iza sebe ima jedan brak koji nije opstao. Sanja Marinković bila je u braku sa Aleksandrom Uhrinom, a par je stavio tačku na svoju ljubav nakon 10 godina. Kako je voditeljka jednom prilikom… »
"Do poslednjeg atoma snage sam se trudila da brak uspe": Sanja Marinković iskreno o razvodu: "Da se moj tata pitao,ranije bih…

"Do poslednjeg atoma snage sam se trudila da brak uspe": Sanja Marinković iskreno o razvodu: "Da se moj tata pitao,ranije bih…

Blic 31.03.2024
Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a kako je voditeljka jednom prilikom istakla, ona je učinila sve da ova ljubav opstane. Sanja i Aleksandar želeli su da se pridržavaju feng-šui pravila, pa su odlučili da… »

Vesti dana »