Povezane vesti
Sara Šljivar napustila rijaliti Elita 7! Bila sam Hurem! (VIDEO)
Svet plus 01.04.2024
Nakon neizvesne borbe do samog kraja, sinoć je rijaliti "Elita 7" zauvek napustila takmičarka Sara Šljivar. Bila sam Hurem u kokošinjcu! Sara Šljivar se nakon izbacivanja pojavila u studiju i sa voditeljkom prokomentarisala svoje učešće ali i… »
Kraj! Ona je sinoć izbačena iz "elite" Raskrinkala poznati par i šokirala javnost: "Foliraju se"
Blic 01.04.2024
Sinoć je "Zadrugu 7 Elita" napustila Sara Šljivar. Naime, nakon što je izbačena iz rijalitija, Sara Šljivar je prokomentarisala svoje učešće i dešavanja u Beloj kući u rijalitiju. - Nije mi kravo, nego mi je bio baš super, ali dosta mi je svega… »
Jedva su dočekali da joj vide leđa Izbačena iz Elite i odmah oplela po bivšim cimerima, nju skroz raskrinkala, spomenula i…
Kurir 01.04.2024
Sara Šljivar dobila je najmanje glasova i odmah je napustila rijaliti Elitu. - Jedna osoba ima 82 odsto, 15 druga, treca 2 i 1 odsto ona koja ispada. 82 ima Stanislav, 15 ima Terza, u Eliti ostaje Malivuk, Sara napušta - rekao je Darko. Sara nije mnogo… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Rhmz izdao najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi, evo koliko će dana pljuštati kiša u Srbiji: U Beogradu već pada, a ove reke prete da se izliju
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih