Povezane vesti
Sandra Čaprić postala druga žena od kako je postala majka: Beba mi se budi na dva sata, to su slatke muke! Spomenula i elitu
Kurir 01.04.2024
Bivša učesnica Zadruge i pevačica Sandra Čaprić otkrila kako se oseća kao tek ostvarena majka, ali i prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti. Sandra, čestitam ti! Kako teku prvi dani majčinstva? Morala sam da se porodi carskim rezom. Kad sam čula… »
Evo kako Sandra Čaprić izgleda samo nekoliko dana nakon porođaja: Otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ovo ime je dala sinu…
Kurir 01.04.2024
Sandra Čaprić nedavno je postala majka i na svet donela dečaka. Pevačica i bivša rijaliti učesnica se uključila u emisiju na Red televiziji i otkrila kako izgledaju prvi dani sa bebom. - Morala sam da se porodi Carskim rezom. Kad sam čula bebu moju… »
Morala sam na carski rez Evo kako Sandra Čaprić izgleda posle porođaja, otkrila je sve detalje o majčinstvu i sinu
Alo 01.04.2024
Sandra Čaprić govorila je o majčinstvu. Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada se uključila u emisiju, kada je publika mogla videti kako izgleda nakon porođaja. Ona je priznala koliko joj prija majčinstvo, a… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Bez struje u Ivanjici, Lučanima, Sjenici, Arilju, a ministarka tvrdi: To su normalni problemi
Nova pre 14 minutajoš 35 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, cela Ivanjica bez struje od sinoć, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 14 minutajoš 56 povezanih
Tramp naredio izradu plana invazije na Grenland, vojni zvaničnici se opiru?
RTV pre 34 minutajoš 27 povezanih
"Neće da pruži ruku? Ma, briga me!" Novinar pitao Sabalenku o sramnom ponašanju Ukrajinke, Beloruskinja ponovo pokazala klasu!
Kurir pre 44 minutajoš 44 povezane