Povezane vesti
Sandra Čaprić postala druga žena od kako je postala majka: Beba mi se budi na dva sata, to su slatke muke! Spomenula i elitu
Kurir 01.04.2024
Bivša učesnica Zadruge i pevačica Sandra Čaprić otkrila kako se oseća kao tek ostvarena majka, ali i prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti. Sandra, čestitam ti! Kako teku prvi dani majčinstva? Morala sam da se porodi carskim rezom. Kad… »
Evo kako Sandra Čaprić izgleda samo nekoliko dana nakon porođaja: Otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ovo ime je dala…
Kurir 01.04.2024
Sandra Čaprić nedavno je postala majka i na svet donela dečaka. Pevačica i bivša rijaliti učesnica se uključila u emisiju na Red televiziji i otkrila kako izgledaju prvi dani sa bebom. - Morala sam da se porodi Carskim rezom. Kad sam čula bebu… »
Morala sam na carski rez Evo kako Sandra Čaprić izgleda posle porođaja, otkrila je sve detalje o majčinstvu i sinu
Alo 01.04.2024
Sandra Čaprić govorila je o majčinstvu. Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada se uključila u emisiju, kada je publika mogla videti kako izgleda nakon porođaja. Ona je priznala koliko joj prija… »
Vesti dana »
Počelo primirje između Izraela i Hezbolaha, stanovnici južnog Libana upozoreni da se ne vraćaju domovima
Slobodna Evropa pre 29 minutajoš 23 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Novi ruski udar dronovima na Kijev, povređene tri osobe
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 1 satjoš 3 povezane
Begunac osumnjičen za terorizam u SAD pronađen u Britaniji posle 20 godina
Danas pre 8 satijoš 1 povezana