Повезане вести
Сандра Чапрић постала друга жена од како је постала мајка: Беба ми се буди на два сата, то су слатке муке! Споменула и елиту
Курир 01.04.2024
Бивша учесница Задруге и певачица Сандра Чапрић открила како се осећа као тек остварена мајка, али и прокоментарисала најактуелнија збивања у Елити. Сандра, честитам ти! Како теку први дани мајчинства? Морала сам да се породи… »
Ево како Сандра Чапрић изгледа само неколико дана након порођаја: Открила како се сналази у улози мајке, ово име је дала сину…
Курир 01.04.2024
Сандра Чапрић недавно је постала мајка и на свет донела дечака. Певачица и бивша ријалити учесница се укључила у емисију на Ред телевизији и открила како изгледају први дани са бебом. - Морала сам да се породи Царским резом. Кад… »
Морала сам на царски рез Ево како Сандра Чапрић изгледа после порођаја, открила је све детаље о мајчинству и сину
Ало 01.04.2024
Сандра Чапрић говорила је о мајчинству. Бивша задругарка Сандра Чапрић недавно се породила и на свет донела дечака, а сада се укључила у емисију, када је публика могла видети како изгледа након порођаја. Она је признала колико… »
Вести дана »
Петровић блиста: "Прошлу победу нисмо стигли да прославимо, али ову..."
Спортске.нет пре 21 минутајош 110 повезаних
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 16 минутајош 30 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана