Повезане вести

Сандра Чапрић постала друга жена од како је постала мајка: Беба ми се буди на два сата, то су слатке муке! Споменула и елиту

Сандра Чапрић постала друга жена од како је постала мајка: Беба ми се буди на два сата, то су слатке муке! Споменула и елиту

Курир 01.04.2024
Бивша учесница Задруге и певачица Сандра Чапрић открила како се осећа као тек остварена мајка, али и прокоментарисала најактуелнија збивања у Елити. Сандра, честитам ти! Како теку први дани мајчинства? Морала сам да се породи… »
Ево како Сандра Чапрић изгледа само неколико дана након порођаја: Открила како се сналази у улози мајке, ово име је дала сину…

Ево како Сандра Чапрић изгледа само неколико дана након порођаја: Открила како се сналази у улози мајке, ово име је дала сину…

Курир 01.04.2024
Сандра Чапрић недавно је постала мајка и на свет донела дечака. Певачица и бивша ријалити учесница се укључила у емисију на Ред телевизији и открила како изгледају први дани са бебом. - Морала сам да се породи Царским резом. Кад… »
Морала сам на царски рез Ево како Сандра Чапрић изгледа после порођаја, открила је све детаље о мајчинству и сину

Морала сам на царски рез Ево како Сандра Чапрић изгледа после порођаја, открила је све детаље о мајчинству и сину

Ало 01.04.2024
Сандра Чапрић говорила је о мајчинству. Бивша задругарка Сандра Чапрић недавно се породила и на свет донела дечака, а сада се укључила у емисију, када је публика могла видети како изгледа након порођаја. Она је признала колико… »

Вести дана »