Povezane vesti
Sandra Čaprić postala druga žena od kako je postala majka: Beba mi se budi na dva sata, to su slatke muke! Spomenula i elitu
Kurir 01.04.2024
Bivša učesnica Zadruge i pevačica Sandra Čaprić otkrila kako se oseća kao tek ostvarena majka, ali i prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti. Sandra, čestitam ti! Kako teku prvi dani majčinstva? Morala sam da se porodi carskim rezom. Kad… »
Evo kako Sandra Čaprić izgleda samo nekoliko dana nakon porođaja: Otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ovo ime je dala…
Kurir 01.04.2024
Sandra Čaprić nedavno je postala majka i na svet donela dečaka. Pevačica i bivša rijaliti učesnica se uključila u emisiju na Red televiziji i otkrila kako izgledaju prvi dani sa bebom. - Morala sam da se porodi Carskim rezom. Kad sam čula bebu… »
Morala sam na carski rez Evo kako Sandra Čaprić izgleda posle porođaja, otkrila je sve detalje o majčinstvu i sinu
Alo 01.04.2024
Sandra Čaprić govorila je o majčinstvu. Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada se uključila u emisiju, kada je publika mogla videti kako izgleda nakon porođaja. Ona je priznala koliko joj prija… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 8 satijoš 8 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako će se razvijati politička situacija u Bosni i Hercegovini?
Euronews pre 1 satjoš 56 povezanih