Povezane vesti

Schmidt najavio sastanak s Vučićem

Al Jazeera 01.04.2024
Visoki predstavnik Christian Schmidt oglasio se na platformi X i najavio kako će njegov sljedeći sastanak biti s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Iz Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini ( OHR) najavljeno je da će Christian… »
Uskoro sastanak Šmita i Vučića; Karan: Kristijan i američke sankcije postaju bezbednosni problem za Srpsku

Uskoro sastanak Šmita i Vučića; Karan: Kristijan i američke sankcije postaju bezbednosni problem za Srpsku

RTV 01.04.2024
SARAJEVO - Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je danas da će njegov sledeći sastanak biti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih… »
Šmit se sastaje sa Vučićem

Šmit se sastaje sa Vučićem

Vesti online 01.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je danas da će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u okviru njegovih dejtonskih ovlašćenja. “Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih… »
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio sastanak s Vučićem

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio sastanak s Vučićem

Danas 01.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je danas da će njegov sledeći sastanak biti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih ovlašćenja i… »
„Radujem se razgovorima“ Šmit najavio odlazak kod Aleksandra Vučića

„Radujem se razgovorima“ Šmit najavio odlazak kod Aleksandra Vučića

Blic 01.04.2024
Kristijan Šmit, kojeg institucije Republike Srpske ne priznaju za visokog predstavnika, najavio je sastanak sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, ali nije precizirao datum kada će se to desiti. - Radujem se razgovorima sa svim relevantnim… »
Kristijan Šmit: Moj sledeći sastanak će biti sa Vučićem

Kristijan Šmit: Moj sledeći sastanak će biti sa Vučićem

Insajder 01.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je u ponedeljak da će njegov sledeći sastanak biti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 'Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih ovlašćenja… »
Visoki predstavnik u BiH najavio sastanak sa Vučićem: "Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima"

Visoki predstavnik u BiH najavio sastanak sa Vučićem: "Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima"

Euronews 01.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je da će njegov sledeći sastanak biti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih ovlašćenja i mandata s… »

Slobodna Evropa 01.04.2024
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt najavio je u ponedjeljak sastanak sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. U objavi na mreži X iz Ureda visokog predstavnika (OHR) je saopćeno da se Schmidt "raduje… »

Vesti dana »