Povezane vesti
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana - šta to znači
Južne vesti 01.04.2024
BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u… »
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana - šta to znači
BBC News 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična… »
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana – šta to znači
Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja piva“ sve… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana - šta to znači
Radio 021 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana – šta to znači
Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja piva“ sve… »
Vesti dana »

Zaječar: Skupština grada usvojila dnevni red, opozicija i dalje ometa rad
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 4 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 41 minutajoš 21 povezana

Vreme sutra u većini krajeva suvo sa dužim sunčanim intervalima
Novi magazin pre 3 satajoš 27 povezanih

Zelenski: Sankcije protiv Rusije mogu biti efikasne ako budu dovoljno snažne
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih