Povezane vesti
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana - šta to znači
Južne vesti 01.04.2024
BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane… »
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana - šta to znači
BBC News 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila… »
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana – šta to znači
Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana - šta to znači
Radio 021 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana – šta to znači
Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Dve osobe poginule u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana (video)
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

5 ključnih otkrića iz ratnog plana Trampove administracije: Novinara greškom ubacili u grupu za poruke
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih