Povezane vesti

Nemačka: Marihuana delimično legalizovana - šta to znači

Južne vesti 01.04.2024
BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane… »

BBC News 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila… »
Nemačka: Marihuana delimično legalizovana – šta to znači

Nemačka: Marihuana delimično legalizovana – šta to znači

Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana - šta to znači

Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana - šta to znači

Radio 021 01.04.2024
Dok se ljubitelji ove supstance raduju, policijski sindikati upozoravaju na potencijalne posledice. BBC Marsel je jedan od pobornika dekriminalizacije kanabisa „Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu". Reči su koje… »
Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana – šta to znači

Nemačka: Marihuana delimično dekriminalizovana – šta to znači

Danas 01.04.2024
„Neki Nemci piju pivo posle posla. Mi samo želimo da pušimo našu travu“. Reči su koje izgovara Marsel Ričel, pošto je od 1. aprila stupila delimična dekriminalizacija upotrebe marihuane u Nemačkoj. On se raduje što je „tradicionalna zemlja… »

Vesti dana »