Povezane vesti
Boris Režak njenu smrt nikada nije preboleo: Umrla mi je na rukama
Story 01.04.2024
Posle smrti majke pao je u depresiju Boris Režak već dugi niz godina izdvaja se po romantičnim pesmama i učešću na brojnim muzičkim festivalima. Njegov karakterističan glas obeležio je i film „Poslednji strelac”, koji je ovih dana na… »
"Nikada sebi ne bih oprostio da nisam bio uz nju kad je odlazila...": Pevaču majka umrla na rukama, s knedlom u grlu…
Blic 01.04.2024
Pevač Boris Režak s knedlom u grlu pričao je o najbolnijem periodu života kada mu je majka umrla. Naime, Boris je istakao da svog oca obožava, ali da je majka majka. - Ja svog oca obožavam, ali majka je majka – naglasio je Boris Režak u emisiji… »
Pevaču majka umrla na rukama Boris Režak o najbolnijoj temi "Osetiš kako srce prestaje da radi i tada izgovoriš poslednje…
Kurir 01.04.2024
Boris Režak već dugi niz godina izdvaja se po romantičnim pesmama i učešću na brojnim muzičkim festivalima. Kada se kamere ugase Boris je pre svega sin, otac i suprug. - Ja svog oca obožavam, ali majka je majka – naglasio je Boris Režak… »
Vesti dana »
VIDEO: Bačulov u kućnom pritvor, Ivanu Bjeliću i još četvorici demonstranata produžen pritvor na 30 dana
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 39 povezanih
Nemačka će Ukrajini obezbediti četiri milijarde evra uprkos raspadu vladajuće koalicije?
RTV pre 3 satajoš 54 povezane
Putin čestitao pobedu Trampu: On je hrabar čovek! Njegove izjave u vezi Ukrajine vredne su pažnje
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane