Povezane vesti
Religija i humanost: Kada su verski volonteri u Srbiji desna ruka pacijentima
BBC News 01.04.2024
Srpska pravoslavna crkva započela je leta 2023. projekat u kome su dobrovoljci angažovani na Klinici za kardiohirurgiju u Beogradu. Decenijama se time bave i katoličke časne sestre, ali ne više u Srbiji. Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u… »
Danas 01.04.2024
Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u bolnici u crnogorskom gradu Kotoru zbog povređene ruke, pored medicinskih sestara i lekara, negovale su je i katoličke časne sestre. „Časna sestra mi je pomagala da mogu da jedem, hranila me, donosila… »
Radio 021 01.04.2024
Srpska pravoslavna crkva započela je leta 2023. projekat u kome su dobrovoljci angažovani na Klinici za kardiohirurgiju u Beogradu. Decenijama se time bave i katoličke časne sestre, ali ne više u Srbiji. Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u… »
Južne vesti 01.04.2024
Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u bolnici u crnogorskom gradu Kotoru zbog povređene ruke, pored medicinskih sestara i lekara, negovale su je i katoličke časne sestre. „Časna sestra mi je pomagala da mogu da jedem, hranila me, donosila… »
Vesti dana »
Kostić stvorio jedan od najvećih poslovnih sistema u regionu: Portfolio od niz poznatih kompanija
Blic pre 3 satajoš 65 povezanih
Tramp: Mask i Ramasvami na čelu Ministarstva za efikasnost vlade, voditelj Foks njuz ministar odbrane
RTS pre 13 minutajoš 32 povezane
Ukinuta mu emisija, jer je kritikovao Putina: Poznati kuvar koji je nađen mrtav u Beogradu se zalagao za kraj rata u Ukrajini, poslednjih godina živeo u Londonu
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 36 minutajoš 25 povezanih