Povezane vesti
Religija i humanost: Kada su verski volonteri u Srbiji desna ruka pacijentima
BBC News 01.04.2024
Srpska pravoslavna crkva započela je leta 2023. projekat u kome su dobrovoljci angažovani na Klinici za kardiohirurgiju u Beogradu. Decenijama se time bave i katoličke časne sestre, ali ne više u Srbiji. Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u… »
Danas 01.04.2024
Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u bolnici u crnogorskom gradu Kotoru zbog povređene ruke, pored medicinskih sestara i lekara, negovale su je i katoličke časne sestre. „Časna sestra mi je pomagala da mogu da jedem, hranila me, donosila mi vodu… »
Južne vesti 01.04.2024
Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u bolnici u crnogorskom gradu Kotoru zbog povređene ruke, pored medicinskih sestara i lekara, negovale su je i katoličke časne sestre. „Časna sestra mi je pomagala da mogu da jedem, hranila me, donosila mi vodu… »
Radio 021 01.04.2024
Srpska pravoslavna crkva započela je leta 2023. projekat u kome su dobrovoljci angažovani na Klinici za kardiohirurgiju u Beogradu. Decenijama se time bave i katoličke časne sestre, ali ne više u Srbiji. Kada je Antonela Riha kao devojčica ležala u… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića i još 14 osoba u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 178 povezanih

EU: Presuda Dodiku obavezujuća, sve strane treba da je poštuju
Radio sto plus pre 28 minutajoš 71 povezana

Opozicija kritikovala postupanje policije tokom protesta, Dačić negirao
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 27 povezanih

Uživo Rusija izvela udar na vojnu bazu Belorusija šalje specijalce na granicu, Zelenski poziva na promenu ruskog režima (foto/video)
Alo pre 53 minutajoš 50 povezanih