Povezane vesti
Zdravlje: Zašto je alkohol toliko opasan za mozak mladih ljudi
BBC News 01.04.2024
Od mita o „zdravoj kulturi konzumiranja alkohola" u Evropi do iznenađujuće štetnih rezultata koji su u vezi sa nekim uobičajenim porodičnim tradicijama, nauka izvrće stara verovanja koja se vezuju za alkohol i mlade ljude. Osamnaest godina sam… »
Danas 01.04.2024
Osamnaest godina sam napunio dan pre nego što sam napustio porodični dom da bih otišao na fakultet i tako na zgodan način preskočio minimum godina potreban u Velikoj Britaniji za kupovinu alkohola. Baš na vreme da se upustim u istraživanje… »
Radio 021 01.04.2024
Od mita o „zdravoj kulturi konzumiranja alkohola" u Evropi do iznenađujuće štetnih rezultata koji su u vezi sa nekim uobičajenim porodičnim tradicijama, nauka izvrće stara verovanja koja se vezuju za alkohol i mlade ljude. Javier… »
Južne vesti 01.04.2024
Javier Hirschfeld/BBC/Getty Images Osamnaest godina sam napunio dan pre nego što sam napustio porodični dom da bih otišao na fakultet i tako na zgodan način preskočio minimum godina potreban u Velikoj Britaniji za kupovinu alkohola. Baš na vreme da… »
Vesti dana »

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 20 minutajoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih

Užas u Lazarevcu: Dve osove stradale u požaru, vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp besan kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
BBC News pre 8 minutajoš 6 povezanih