Povezane vesti
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Vreme 01.04.2024
Uhapšen, saslušan, pa pušten iz pritvora S.I, koji je pretio novinarki Ani Lalić Hegediš i profesoru Dinku Gruhonjiću čiju ostavku traže studenti Filozofskog fakulteta zbog govora mržnje, a njihova dekanica smatra da to nije dovoljno da ovaj fakultet… »
Dekanica Filozofskog dobija preteće poruke: „Pišu sve vas treba zaklati…“
N1 Info 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je dekanica… »
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Novi magazin 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je dekanica… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Srpska sela gutaju požari, najkritičnije u Dubovu gde su reporteri Nova.rs razgovarali sa meštanima: „Branimo kuću, nema ko da gasi. Nema kola, nema vatrogasaca, plašimo se“
Nova pre 1 satjoš 51 povezana

Olujno nevreme zahvatilo veći deo Srbije, rušilo drveće i krovove - u Beogradu povređeno osam osoba
RTS pre 40 minutajoš 28 povezanih

Deveti dan blokada: Protest u Užicu zbog hapšenja šest osoba (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 50 povezanih

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, osam povređenih u Beogradu
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 55 povezanih