Povezane vesti
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Vreme 01.04.2024
Uhapšen, saslušan, pa pušten iz pritvora S.I, koji je pretio novinarki Ani Lalić Hegediš i profesoru Dinku Gruhonjiću čiju ostavku traže studenti Filozofskog fakulteta zbog govora mržnje, a njihova dekanica smatra da to nije dovoljno da ovaj… »
Dekanica Filozofskog dobija preteće poruke: „Pišu sve vas treba zaklati…“
N1 Info 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je… »
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Novi magazin 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana