Povezane vesti
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Vreme 01.04.2024
Uhapšen, saslušan, pa pušten iz pritvora S.I, koji je pretio novinarki Ani Lalić Hegediš i profesoru Dinku Gruhonjiću čiju ostavku traže studenti Filozofskog fakulteta zbog govora mržnje, a njihova dekanica smatra da to nije dovoljno da ovaj fakultet… »
Dekanica Filozofskog dobija preteće poruke: „Pišu sve vas treba zaklati…“
N1 Info 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je dekanica… »
Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude
Novi magazin 01.04.2024
Dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš izjavaila je da se pita ko su ljudi koji odlučuju kako i kada radi jedna državna institucija. "Nije dovoljno da se kaže privremeno radi, ja ne znam šta to znači", rekla je dekanica… »
Vesti dana »
Posle hladnog jutra stiže topliji dan: U Srbiji danas do 25 stepeni
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Talas protesta potresa Francusku: Tokom blokada srednjoškolaca uhapšeno više od 2.000 osoba
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Burna noć u Kijevu: Ruska raketa pogodila soliter od 25 spratova, ima mrtvih; napadnut i Južni most
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Prvog dana primene Zakona o roditeljima negovateljima podneto 1.500 zahteva
Glas Zaječara pre 4 minutajoš 7 povezanih
Putin: Posle NATO operacije u Jugoslaviji u svetu počeo razgovor sa pozicije sile
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih