Повезане вести
Познати амерички адвокат осуђен на 40 година затвора због крађе од клијената и своје фирме
Еуроневс 01.04.2024
Познати амерички адвокат Алекс Мардо, који је на доживотној робији због убиства супруге и сина, осуђен је данас пред федералним судом у америчкој савезној држави Јужној Каролини на 40 година затвора због крађе од клијената и… »
Амерички адвокат, осуђен за убиство жене и сина, добио још 40 година затвора
Нови магазин 01.04.2024
Осуђени амерички убица Алекс Мардо добио је у понедељак још једну затворску казну, овог пута на савезном суду у САД, где га је судија осудио на 40 година након што се изјаснио кривим за низ финансијских злочина, укључујуц́и… »
Амерички адвокат, осуђен за убиство жене и сина, добио још 40 година затвора
Н1 Инфо 01.04.2024
Осуђени амерички убица Алекс Мардо добио је у понедељак још једну затворску казну, овог пута на савезном суду у САД, где га је судија осудио на 40 година након што се изјаснио кривим за низ финансијских злочина, укључујуц́и… »
Алекс Мардо осуђен на 40 година затвора због финансијских малверзација
Телеграф 01.04.2024
Претходно је осуђен за убиство суперуге и сина. Угледни амерички адвокат Алекс Мардо, који је осуђен за убиство супруге и сина, данас је осуђен на још 40 година затвора због финансијских малверзација. Мардо је осуђен након што је… »
Вести дана »
Борба с пожарима на више локација у Србији: Најтеже у Делиблатској пешчари, тимови из више европских земаља укључују се у гашење
Инсајдер пре 1 данјош 101 повезана
Ђоковић испао у 2. колу пред УС Опен, а он је направио сензацију и урадио нешто што није виђено 35 година
Телеграф пре 1 данјош 26 повезаних
Тренер Звезде признао: "Због њих су ме звали из Шпаније, Италије и Енглеске, људи су се распитивали о њима"
Вечерње новости пре 3 сатајош 48 повезаних
"Недостају ми наступи", Влада Матовић о односу са Рељом: Поменули и свој бизнис, "Досадила су ми путовања"
Телеграф пре 1 данјош 23 повезане