Повезане вести
Харис први пут о помирењу са Мелином: Ситуација је таква, деца пате
Стори 01.04.2024
Харис и Мелина Џиновић пре неколико дана званично су окончали свој брак. Харис Џиновић дао је велики интервју, у коме је причао о својим осећањима, деци и периоду који је иза њих. Један закључак свакако се могао извући, када… »
„Куповао сам јој ташне од 5000 евра, а она никада ни кафу није платила“: Харис признао да га је Мелина искоришћавала и плански…
Нова 01.04.2024
Харис Џиновић, познати певач, отворио је душу о разводу од Мелине Џиновић, модне дизајнерке, о којем не престаје да бруји јавност. Он је сада открио бројне интимне детаље о којима до сада није говорио. Рекао је да га Мелина… »
Харис отворено о разводу и превари: "Забила ми је нож у леђа"
Б92 01.04.2024
Као бомба у медијима је недавно осванула вест да се позната модна креаторка Мелина и певач народне музике Харис Џиновић разводе. Познати певач не крије свој гнев, те тако нашироко говори о проблемима које су они имали у браку и… »
„Имали смо засебне собе и састајали се кад желимо секс“: Харис Џиновић говорио о Мелини и превари и истакао – „волео сам је…
Нова 01.04.2024
Певач Харис Џиновић недавно се развео од модне креаторке Мелине са којом има двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину. Харис је сад ајош једном проговодио о браку, разводу и Мелинином неверству. Како каже, није му било лако када је… »
"Волео сам је више од себе, забила ми је нож у леђа" Велики интервју Хариса Џиновића из виле на Сењаку о Мелини и превари…
Блиц 01.04.2024
Харис Џиновић, чувени певач, отворио је душу о разводу од Мелине Џиновић, модне дизајнерке, о којем не престаје да се прича. У великом интервјуу који је дао за емисију "Сцена" која се емитује на "Блиц" телевизији, Харис је у… »
"Куповао сам јој ташне од 5.000 евра, она мени ни кафу није платила": Харис Џиновић изнео прљав веш из брака са Мелином: "На…
Блиц 01.04.2024
Харис Џиновић, познати певач, отворио је душу о разводу од Мелине Џиновић, модне дизајнерке, о којем не престаје да бруји јавност. У великом интервјуу који је дао за емисију "Сцена" која се емитује на "Блиц" телевизији, Харис… »
Вести дана »

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана

Александра Бабејић открила језиве детаље о кристинином кругу пријатеља: Њу привлаче жене….
Курир пре 2 сатајош 3 повезане