Povezane vesti
Pokazao srednji prst navijačima, a sada mu treba pomoć
Sportski žurnal 01.04.2024
Filips je prešao u Vest Hem kako bi imao dovoljnu minutažu i izborio mesto u reprezentaciji Engleske, ali ga selektor Garet Sautgejt nije pozvao u tim za prijateljske utakmice protiv Brazila i Belgije. Trener Vest Hema Dejvid Mojes rekao je da je… »
Mojes stao u odbranu Kalvina Filipsa
Sportske.net 01.04.2024
Trener Vest Hema Dejvid Mojes rekao je danas da je fudbaleru njegove ekipe Kalvinu Filipsu potrebna podrška, posle incidenta sa navijačima. Filips je navodno pokazao srednji prst navijačima koji su ga vređali dok je ulazio u klupski autobus posle… »
"Njemu je potrebna podrška"
B92 01.04.2024
Trener Vest Hema Dejvid Mojs rekao je da je fudbaleru njegove ekipe Kalvinu Filipsu potrebna podrška, posle incidenta sa navijačima. Filips je navodno pokazao srednji prst navijačima koji su ga vređali dok je ulazio u klupski autobus posle poraza od… »
Vesti dana »
Tmuran zimski dan pred nama: Predveče i jaki udari vetra, a evo kakve nas temperature čekaju
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih
Da li je na pomolu svetski ekonomski rat? Kina, Kanada, Meksiko odgovorili na Trampove carine
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
U Njemačkoj protesti zbog pooštravanja migracione politike i saradnje sa desničarima
Al Jazeera pre 50 minutajoš 1 povezana
Oglasio se Luka Dončić: Najbolji slovenački košarkaš ikada emotivnom porukom rasplakao navijače!
Hot sport pre 26 minutajoš 8 povezanih
Oglasio se „Severtrans“ o vozaču koji je zaključao studente u autobusu
Danas pre 12 satijoš 2 povezane