Повезане вести

Мелина је скувала кафу, села и рекла ми нешто због чега сам звао полицију: Харис о драми у вили на Сењаку

Мелина је скувала кафу, села и рекла ми нешто због чега сам звао полицију: Харис о драми у вили на Сењаку

Стори 02.04.2024
Мелина Џиновић упала код Хариса у кућу, брује домаћи медији. Наиме, након што је Харис дао велики интервју у коме говори о сада већ бившој жени, Мелина се после дужег времена појавила на вратима породичног дома на Сењаку… »
"Сваки метар ове куће припада мени колико и теби!" Харис цитирао Мелинине речи након упада па јој одговорио...

"Сваки метар ове куће припада мени колико и теби!" Харис цитирао Мелинине речи након упада па јој одговорио...

Телеграф 02.04.2024
Певач истакао да је његова бивша супруга ушла у кућу без његовог знања. Певач народне музике, Харис Џиновић, признао је да је вечерас дошло до непредвиђене ситуације у његовој вили. Како је навео, његова бивша супруга… »
Кан све време са оцем! Довезао Хариса Џиновића у полицијску станицу, а Мелина прошла поред сина - ни реч му није рекла

Кан све време са оцем! Довезао Хариса Џиновића у полицијску станицу, а Мелина прошла поред сина - ни реч му није рекла

Курир 02.04.2024
После хаос у кући Хариса Џиновића на Сењаку када је његова још законита супруга Мелина Џиновић упала и није хтела да напусти вили, њихов син Кана довезао је оца Хариса испред полицијске станице, а како су медији јавили… »
„Ушла је у кућу и напала ме, одмах сам звао полицију“: Харис Џиновић провео пет сати на саслушању након што је Мелина упала…

„Ушла је у кућу и напала ме, одмах сам звао полицију“: Харис Џиновић провео пет сати на саслушању након што је Мелина упала…

Нова 02.04.2024
Харис Џиновић након развода од модне креаторке Мелине Џиновић обелоданио је детаље њиховог брака, који, према тврдњама певача, годинама није функционисао. Певач Харис Џиновић пет сати је давао изјаву у полицијској станици… »
Ово је вила на Сењаку од 2.000.000 евра у коју је упала Мелина: Овде Харис Џиновић живи са сином и ћерком, а синоћ је ту…

Ово је вила на Сењаку од 2.000.000 евра у коју је упала Мелина: Овде Харис Џиновић живи са сином и ћерком, а синоћ је ту…

Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић је, како је "Блиц" писао, синоћ Харису Џиновићу упала у кућу на Сењаку, у којој он живи са децом, сином Каном и ћерком Ђином, након чега је настала права драма. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели… »
"Покушавам с полицијом да сазнам разлог" Харис Џиновић 5 сати давао изјаву пошто је Мелина упала у вилу: Напала ме је вербално…

"Покушавам с полицијом да сазнам разлог" Харис Џиновић 5 сати давао изјаву пошто је Мелина упала у вилу: Напала ме је вербално…

Курир 02.04.2024
Певач Харис Џиновић пет сати је давао изјаву у полицијској станици поводом напада бивше жене Мелине Џиновић, која је упала у вилу на Сењаку и није желела да је напусти. - Мелина је упала у кућу, напала ме је вербално, није… »
Ексклузиван папарацо: Харис Џиновић у глуво доба ноћи напустио полицијску станицу: Пет сати давао изјаву о нападу Мелине…

Ексклузиван папарацо: Харис Џиновић у глуво доба ноћи напустио полицијску станицу: Пет сати давао изјаву о нападу Мелине…

Блиц 02.04.2024
Певач Харис Џиновић је око два после поноћи изашао из полицијске станице у којој је давао изјаву поводом напада Мелине Џиновић. Екипа "Блица" усликала је Хариса Џиновић испред полицијске станице након што је пријавио бившу… »
Син довезао Хариса у полицију! Мелина без речи прошла поред наследника: Упала је у кућу и напала ме!

Син довезао Хариса у полицију! Мелина без речи прошла поред наследника: Упала је у кућу и напала ме!

Мондо 02.04.2024
Мелина Џиновић упала је у кућу сада већ бившег супруга Хариса Џиновића. Мелина Џиновић упала је у кућу сада већ бившег супруга Хариса Џиновића. У пороичној вили Хариса Џиновића на Сењаку одиграла се права драма, када је… »
Општи хаос на Сењаку: Мелина упала Харису у вилу, певачу одузет пиштољ

Општи хаос на Сењаку: Мелина упала Харису у вилу, певачу одузет пиштољ

Б92 02.04.2024
Певач Харис Џиновић развео се од супруге Мелине, међутим проблемима никад краја. Синоћ је дошло до неочекиване ситуације у вили у којој Харис живи са децом, а из које се Мелина иселила. Харис је признао да је његова бивша… »
Ово је један од разлога због којег је Мелина напустила хариса: Отишла од Џиновића без речи, а овом реченицом пре развода је…

Ово је један од разлога због којег је Мелина напустила хариса: Отишла од Џиновића без речи, а овом реченицом пре развода је…

Блиц 02.04.2024
Драма у породици Џиновић не престаје од тренутка када је одјекнула вест да се Харис и Мелина разводе након 22 године заједничког живота. Они су се пре неколико дана и званично развели, а после тога Харис је проговорио о… »
Ево које речи је Харис изговорио Мелини: Захтевао од ње да напусти вилу, а због овога је позвао полицију

Ево које речи је Харис изговорио Мелини: Захтевао од ње да напусти вилу, а због овога је позвао полицију

Телеграф 02.04.2024
Певач је описао шта се тачно догађало у њиховом породичном дому. Певач Харис Џиновић развео се од супруге Мелине, али проблемима изгледа ту није крај. Како смо писали, синоћ је дошло до непревиђене ситуације у вили у којој… »
Харис о инциденту у вили, открио зашто је звао полицију и шта је са пиштољем: "Била је дрчна, почела је да.."

Харис о инциденту у вили, открио зашто је звао полицију и шта је са пиштољем: "Била је дрчна, почела је да.."

Телеграф 02.04.2024
Певач истиче да га је бивша супруга сачекала у кући, да није био ту кад је она дошла. Права драма одиграла се вечерас у дому Џиновића, када је Харисова бивша супруга Мелина неочекивано упала у вилу. Како певач каже, није био у… »

Вести дана »