Povezane vesti
Muž je voleo da kroz mene pokazuje kola! Dragana Mirković prvi put spomenula bivšeg - Meni, bre, super "jugo"!
Mondo 02.04.2024
Dragana Mirković nedavno je objavila da se razvodi od Tonija Bijelića posle skoro 25 godina braka. Dragana Mirković nedavno je objavila da se razvodi od Tonija Bijelića posle skoro 25 godina braka Tokom zajedničkog života, Dragana Mirković i Toni… »
Dragana Mirković "pecnula" Tonija: Bura posle vesti o razvodu se ne stišava - Ja nisam taj tip, drugačije sam vaspitana...
Večernje novosti 02.04.2024
POZNATA pevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića posle dve i po decenije od započinjanja njihove romanse. Foto: ATA images O njihovom razvodu se naširoko priča, dok je Dragana u jeku istog isticala da nema novca zbog… »
"Toni je preko mene isticao svoje bogatstvo": Dragana Mirković potkačila muža u jeku razvoda: "Ja sam drugačije vaspitana"
Blic 02.04.2024
Poznata pevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića posle dve i po decenije od započinjanja njihove romanse. O njihovom razvodu se naširoko priča, dok je Dragana u jeku istog isticala da nema novca zbog organizovanja humanitarnih… »
Dragana Mirković otkrila da nema novca
Vesti online 02.04.2024
Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle čak 24 godine braka. O tome danima bruji ceo region. Pevačica je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, a priznaje da pomoć od još zakonitog muža oko toga… »
Od doživotnog heroja, do imala sam 32 godine i htela sam decu: Kako je Toni Bijelić pao u očima Dragane Mirković: "Nije me…
Blic 02.04.2024
Pevačica Dragana Mirković nedavno je dala saopštenje za javnost da se razvodi od muža Tonija Bijelića, koji je u vezi sa 15 godina mlađom devojkom. Naime, Dragana Mirković je u saopštenju za javnost istakla da njih dvoje već tri godine vode… »
"Je: L' me neko terao da pravim humanitarne koncerte? Sve sam dala, a niko mi ne pomaže" Dragana Mirković o novcu u jeku…
Blic 02.04.2024
Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, što je pevačica prošle nedelje potvrdila, o čemu bruji ceo region. Ona je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, pa priznala da pomoć od još uvek zakonitog… »
"I sama kažem: - jedna je Dragana Mirković" Pevačica se u jeku svog razvoda i tvrdnji o ljubavnici muža javno oglasila…
Blic 01.04.2024
Pevačica Dragana Mirković u žiži je interesovanja javnosti zbog razvoda od dugogodišnjeg supruga Tonija Bijelića. Dragana je prošle nedelje objavila da se razvodi, a sad je na njenom Instagram profilu osvanuo video u kom priča kako reaguje na… »
Vesti dana »
Er Srbija je prošle godine prevezla rekordnih 4,4 miliona putnika. Vučić: Drugu ili treću godinu donose profit
Telegraf pre 56 minutajoš 5 povezanih
Održan protest podrške studentima i srednjoškolcima u Gornjem Milanovcu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Vučević o sankcijama NIS-u: Imamo rezerve za 3 meseca, građani ne treba da brinu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana