Повезане вести

Муж је волео да кроз мене показује кола! Драгана Мирковић први пут споменула бившег - Мени, бре, супер "југо"!

Муж је волео да кроз мене показује кола! Драгана Мирковић први пут споменула бившег - Мени, бре, супер "југо"!

Мондо 02.04.2024
Драгана Мирковић недавно је објавила да се разводи од Тонија Бијелића после скоро 25 година брака. Драгана Мирковић недавно је објавила да се разводи од Тонија Бијелића после скоро 25 година брака Током заједничког живота… »
"Тони је преко мене истицао своје богатство": Драгана Мирковић поткачила мужа у јеку развода: "Ја сам другачије васпитана"

"Тони је преко мене истицао своје богатство": Драгана Мирковић поткачила мужа у јеку развода: "Ја сам другачије васпитана"

Блиц 02.04.2024
Позната певачица Драгана Мирковић разводи се од супруга Тонија Бијелића после две и по деценије од започињања њихове романсе. О њиховом разводу се нашироко прича, док је Драгана у јеку истог истицала да нема новца због… »
Драгана Мирковић открила да нема новца

Драгана Мирковић открила да нема новца

Вести онлине 02.04.2024
Драгана Мирковић се разводи од супруга Тонија Бијелића, после чак 24 године брака. О томе данима бруји цео регион. Певачица је открила да нема новца због улагања у турнеју хуманитарног карактера, а признаје да помоћ од још… »
Од доживотног хероја, до имала сам 32 године и хтела сам децу: Како је Тони Бијелић пао у очима Драгане Мирковић: "Није ме…

Од доживотног хероја, до имала сам 32 године и хтела сам децу: Како је Тони Бијелић пао у очима Драгане Мирковић: "Није ме…

Блиц 02.04.2024
Певачица Драгана Мирковић недавно је дала саопштење за јавност да се разводи од мужа Тонија Бијелића, који је у вези са 15 година млађом девојком. Наиме, Драгана Мирковић је у саопштењу за јавност истакла да њих двоје већ три… »
"Је: Л' ме неко терао да правим хуманитарне концерте? Све сам дала, а нико ми не помаже" Драгана Мирковић о новцу у јеку…

"Је: Л' ме неко терао да правим хуманитарне концерте? Све сам дала, а нико ми не помаже" Драгана Мирковић о новцу у јеку…

Блиц 02.04.2024
Драгана Мирковић се разводи од супруга Тонија Бијелића, што је певачица прошле недеље потврдила, о чему бруји цео регион. Она је открила да нема новца због улагања у турнеју хуманитарног карактера, па признала да помоћ од још… »
"И сама кажем: - једна је Драгана Мирковић" Певачица се у јеку свог развода и тврдњи о љубавници мужа јавно огласила: "Знам…

"И сама кажем: - једна је Драгана Мирковић" Певачица се у јеку свог развода и тврдњи о љубавници мужа јавно огласила: "Знам…

Блиц 01.04.2024
Певачица Драгана Мирковић у жижи је интересовања јавности због развода од дугогодишњег супруга Тонија Бијелића. Драгана је прошле недеље објавила да се разводи, а сад је на њеном Инстаграм профилу освануо видео у ком прича… »

Вести дана »