Povezane vesti
Milatović: Mimoišao sam se sa Spajićem jer se zalagao da Crna Gora bude ‘kripto raj’
Al Jazeera 02.04.2024
‘Mislio sam da ekonomski Crna Gora treba da se pozicionira drugačije, da je promovisanje takvih politika suprotno EU integracijama’, kaže predsjednik Crne Gore Jakov Milatović. Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se “snažno mimoilazio” s… »
Milatović: Mimoišao sam se sa Spajićem jer se zalagao da Crna Gora bude ‘kripto raj’
Nedeljnik 02.04.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se „snažno mimoilazio“ sa premijerom Milojkom Spajićem zbog njegovog zalaganja da Crna Gora bude „kripto-raj“ ili „crypto-friendly“ destinacija. „O tome smo često razgovarali. Mislio sam da ekonomski… »
Danas 01.04.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se „snažno mimoilazio“ sa premijerom Milojkom Spajićem zbog njegovog zalaganja da Crna Gora bude „kripto-raj“ ili „crypto-friendly“ destinacija. „O tome smo često razgovarali. Mislio sam da ekonomski… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 12 minutajoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 47 minutajoš 1 povezana