Повезане вести

Хариса Џиновића након драме са Мелином син довезао у полицију, певач у станици провео 5 сати

Хариса Џиновића након драме са Мелином син довезао у полицију, певач у станици провео 5 сати

Телеграф 02.04.2024
Син бивших супружника је довезао Хариса до полицијске станице. Певач Харис Џиновић пријавио је бившу супругу Мелину Џиновић након што је синоћ, 1. априла, упала у породичну вилу у којој је он остао да живи он са децом, док се… »
Телеграф испред виле Хариса Џиновића: Ево шта смо затекли после Мелининог упада и интервенције полиције

Телеграф испред виле Хариса Џиновића: Ево шта смо затекли после Мелининог упада и интервенције полиције

Телеграф 02.04.2024
Харисова и Мелинина ћерка Ђина је сачекала да се затвори капија, након чега је ушла у аутомобил и отишла. Харис Џиновић пријавио је бившу супругу Мелину Џиновић након што је вечерас, 1. априла, упала у породичну вилу у којој је… »
Све је било мирно, онда се појавила Мелина и настао је хаос! Комшија за Курир о драми код Џиновића: Излетела је бесна као…

Све је било мирно, онда се појавила Мелина и настао је хаос! Комшија за Курир о драми код Џиновића: Излетела је бесна као…

Курир 02.04.2024
Јутро након породичне драме у дому Џиновића, када је Харисова бивша супруга Мелина упала у кућу, након чега ју је певач пријавио полицији било је мирно. Наша екипа је отишла на лице места и испред куће смо затекли један од… »
"Излетела је из куће као фурија" Харисов комшија о скандалу на Сењаку - Полиција дошла после пола сата

"Излетела је из куће као фурија" Харисов комшија о скандалу на Сењаку - Полиција дошла после пола сата

Мондо 02.04.2024
Комшија Хариса Џиновића открио шта се дешавало у вили на Сењаку у ноћи када је реаговала полиција. Комшија Хариса Џиновића открио шта се дешавало у вили на Сењаку у ноћи када је реаговала полиција Певач Харис Џиновић провео… »
Имали смо таквих случајева, ево шта се деси! Шта ако се Мелина и Харис не договоре? Агент упозорио обоје!

Имали смо таквих случајева, ево шта се деси! Шта ако се Мелина и Харис не договоре? Агент упозорио обоје!

Мондо 02.04.2024
Агент за некретнине објашњава и шта се дешава у случају када један власник жели, а други не жели да прода заједничку кућу! Агент за некретнине објашњава и шта се дешава у случају када један власник жели, а други не жели да… »
Ђина Џиновић се огласила, објавила видео на Инстаграму: Ево шта је радила Харисова наследница

Ђина Џиновић се огласила, објавила видео на Инстаграму: Ево шта је радила Харисова наследница

Телеграф 02.04.2024
Она је данас, посетила фризера како би се средила и одмах се похвалила на мрежама. Синоћ, 1. априла, одвила се драма у дому Џиновића када је Харис позвао полицију након што је његова бивша супруга Мелина "упала" у породични дом… »
Харис Џиновић открио како се деца осећају: "Шокантно подносе, намера је била да им се отац стрпа у затвор"

Харис Џиновић открио како се деца осећају: "Шокантно подносе, намера је била да им се отац стрпа у затвор"

Телеграф 02.04.2024
"Знам да се Кан не чује с њом већ скоро два месеца", истакао је он. Харис Џиновић говориоје за Телеграф.рс дан након што је његова бивша супруга Мелина ненајављено дошла у вилу на Сењаку, а у разговору је поменуо и како су… »
Син не жели да чује за њу, а овако је Мелина причала о односу с децом: "Мене се боје, нису бесни"

Син не жели да чује за њу, а овако је Мелина причала о односу с децом: "Мене се боје, нису бесни"

Телеграф 02.04.2024
Како је раније говорила, деца са Харисом имају више пријатељски однос, док је она важила за строжијег родитеља. Мелина Џиновић у поподневним сатима је јуче, 1. априла, ушла у породични дом на Сењаку из којег је отишла пре… »
Ексклузивно Харис након Мелининог упада у кућу и саслушања у полицији: "Циљ је био да ме ухапсе и затворе"

Ексклузивно Харис након Мелининог упада у кућу и саслушања у полицији: "Циљ је био да ме ухапсе и затворе"

Телеграф 02.04.2024
- Никад је нисам ударио, према томе - насиља нема. Никад у животу! За 20 година, што је и она изјавила, тако да је то чиста лаж - јасан је певач. Харис Џиновић говорио је за Телеграф.рс дан након што је његова бивша супруга… »
Може ли Мелина да остане без имовине и утиче ли њена наводна прељуба на поделу богатства? Ево шта каже закон

Може ли Мелина да остане без имовине и утиче ли њена наводна прељуба на поделу богатства? Ево шта каже закон

Телеграф 02.04.2024
Екипа Телеграфа је ступила у контакт са адвокатом, те нам је објаснио како функционише цео процес уколико бивши се супружници (не) договоре око имовине. Певач Харис Џиновић се растао од Мелине Џиновић након 22 године емотивног… »
Коме ће припасти харисова вила од 2 милиона евра и 2 хипотеке? Адвокат нам објаснио шта следује Мелини након развода!

Коме ће припасти харисова вила од 2 милиона евра и 2 хипотеке? Адвокат нам објаснио шта следује Мелини након развода!

Мондо 02.04.2024
Популарни певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина након 22 године љубави одлучили су да ставе тачку на брак у ком су добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину. Популарни певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина након… »
Куповао сам торбе од 5.000 €! Харис признао да га је Мелина искоришћавала: Ни кафу није платила

Куповао сам торбе од 5.000 €! Харис признао да га је Мелина искоришћавала: Ни кафу није платила

Мондо 02.04.2024
Харис Џиновић испричао је како сматра да га је бивша спруга, Мелина само искоришћавала у сваком смислу. Харис Џиновић испричао је како сматра да га је бивша спруга, Мелина само искоришћавала у сваком смислу. Харис Џиновић који… »
"Сваки метар куће припада мени!" Харис о Мелинином упаду у кућу: Дошла је, скувала кафу и села...Звао сам адвоката

"Сваки метар куће припада мени!" Харис о Мелинином упаду у кућу: Дошла је, скувала кафу и села...Звао сам адвоката

Курир 02.04.2024
Харис Џиновић позвао је полицију када му је бивша супруга Мелина Џиновић упала у вилу на Сењаку и није желеле да је напусти. Пет сати је давао изјаву у полицијској станици поводом напада бивше жене Мелине Џиновић, која је… »
"Желим да пријавим насиље које траје две године!" Ово су речи које је Мелина изговорила по доласку у станицу

"Желим да пријавим насиље које траје две године!" Ово су речи које је Мелина изговорила по доласку у станицу

Телеграф 02.04.2024
На саслушању су сваљивали кривицу једно на друго, открио је извор за Телеграф.рс. Мелина и Харис Џиновић саслушани су прошле ноћи у полицијској станици у Београду, након што је он позвао полицију пошто је она наводно прво… »
Озбиљне су последице по Мелину и Хариса уколико прекрше хитну меру забране приласка једно другом

Озбиљне су последице по Мелину и Хариса уколико прекрше хитну меру забране приласка једно другом

Телеграф 02.04.2024
Како је Телеграф сазнао, Мелини и Харису је изречена хитна мера забране приласка. Певач Харис Џиновић је синоћ, 1. априла, око 20 сати позвао полицију и замолио их да реагују, јер му се у дому на Сењаку налазила бивша супруга… »
У ову вилу од 2 милиона € упала је Мелина! Харис Џиновић је градио 4 године, све пршти од луксуза, за џакузи искеширао 7.000…

У ову вилу од 2 милиона € упала је Мелина! Харис Џиновић је градио 4 године, све пршти од луксуза, за џакузи искеширао 7.000…

Курир 02.04.2024
ОВУ ВИЛУ ОД 2.000.000 € НА СЕЊАКУ ЈЕ НАПУСТИО ПЕВАЧ. Певач Харис Џиновић пет сати је давао изјаву у полицијској станици поводом напада бивше жене Мелине Џиновић, која је упала у вилу на Сењаку и није желела да је напусти… »

Вести дана »