Povezane vesti

Telegraf ispred vile Harisa Džinovića: Evo šta smo zatekli posle Melininog upada i intervencije policije

Telegraf ispred vile Harisa Džinovića: Evo šta smo zatekli posle Melininog upada i intervencije policije

Telegraf 02.04.2024
Harisova i Melinina ćerka Đina je sačekala da se zatvori kapija, nakon čega je ušla u automobil i otišla. Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu Džinović nakon što je večeras, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je ostao da… »
Harisa Džinovića nakon drame sa Melinom sin dovezao u policiju, pevač u stanici proveo 5 sati

Harisa Džinovića nakon drame sa Melinom sin dovezao u policiju, pevač u stanici proveo 5 sati

Telegraf 02.04.2024
Sin bivših supružnika je dovezao Harisa do policijske stanice. Pevač Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu Džinović nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po… »
Sve je bilo mirno, onda se pojavila Melina i nastao je haos! Komšija za Kurir o drami kod Džinovića: Izletela je besna kao…

Sve je bilo mirno, onda se pojavila Melina i nastao je haos! Komšija za Kurir o drami kod Džinovića: Izletela je besna kao…

Kurir 02.04.2024
Jutro nakon porodične drame u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina upala u kuću, nakon čega ju je pevač prijavio policiji bilo je mirno. Naša ekipa je otišla na lice mesta i ispred kuće smo zatekli jedan od automobila u… »
"Izletela je iz kuće kao furija" Harisov komšija o skandalu na Senjaku - Policija došla posle pola sata

"Izletela je iz kuće kao furija" Harisov komšija o skandalu na Senjaku - Policija došla posle pola sata

Mondo 02.04.2024
Komšija Harisa Džinovića otkrio šta se dešavalo u vili na Senjaku u noći kada je reagovala policija. Komšija Harisa Džinovića otkrio šta se dešavalo u vili na Senjaku u noći kada je reagovala policija Pevač Haris Džinović proveo je noć u… »
Imali smo takvih slučajeva, evo šta se desi! Šta ako se Melina i Haris ne dogovore? Agent upozorio oboje!

Imali smo takvih slučajeva, evo šta se desi! Šta ako se Melina i Haris ne dogovore? Agent upozorio oboje!

Mondo 02.04.2024
Agent za nekretnine objašnjava i šta se dešava u slučaju kada jedan vlasnik želi, a drugi ne želi da proda zajedničku kuću! Agent za nekretnine objašnjava i šta se dešava u slučaju kada jedan vlasnik želi, a drugi ne želi da proda… »
Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu: Evo šta je radila Harisova naslednica

Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu: Evo šta je radila Harisova naslednica

Telegraf 02.04.2024
Ona je danas, posetila frizera kako bi se sredila i odmah se pohvalila na mrežama. Sinoć, 1. aprila, odvila se drama u domu Džinovića kada je Haris pozvao policiju nakon što je njegova bivša supruga Melina "upala" u porodični dom na Senjaku, iz… »
Haris Džinović otkrio kako se deca osećaju: "Šokantno podnose, namera je bila da im se otac strpa u zatvor"

Haris Džinović otkrio kako se deca osećaju: "Šokantno podnose, namera je bila da im se otac strpa u zatvor"

Telegraf 02.04.2024
"Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca", istakao je on. Haris Džinović govorioje za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku, a u razgovoru je pomenuo i kako su deca reagovala na… »
Sin ne želi da čuje za nju, a ovako je Melina pričala o odnosu s decom: "Mene se boje, nisu besni"

Sin ne želi da čuje za nju, a ovako je Melina pričala o odnosu s decom: "Mene se boje, nisu besni"

Telegraf 02.04.2024
Kako je ranije govorila, deca sa Harisom imaju više prijateljski odnos, dok je ona važila za strožijeg roditelja. Melina Džinović u popodnevnim satima je juče, 1. aprila, ušla u porodični dom na Senjaku iz kojeg je otišla pre godinu dana i… »
Ekskluzivno Haris nakon Melininog upada u kuću i saslušanja u policiji: "Cilj je bio da me uhapse i zatvore"

Ekskluzivno Haris nakon Melininog upada u kuću i saslušanja u policiji: "Cilj je bio da me uhapse i zatvore"

Telegraf 02.04.2024
- Nikad je nisam udario, prema tome - nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž - jasan je pevač. Haris Džinović govorio je za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno… »
Može li Melina da ostane bez imovine i utiče li njena navodna preljuba na podelu bogatstva? Evo šta kaže zakon

Može li Melina da ostane bez imovine i utiče li njena navodna preljuba na podelu bogatstva? Evo šta kaže zakon

Telegraf 02.04.2024
Ekipa Telegrafa je stupila u kontakt sa advokatom, te nam je objasnio kako funkcioniše ceo proces ukoliko bivši se supružnici (ne) dogovore oko imovine. Pevač Haris Džinović se rastao od Meline Džinović nakon 22 godine emotivnog odnosa, a prošle… »
Kome će pripasti harisova vila od 2 miliona evra i 2 hipoteke? Advokat nam objasnio šta sleduje Melini nakon razvoda!

Kome će pripasti harisova vila od 2 miliona evra i 2 hipoteke? Advokat nam objasnio šta sleduje Melini nakon razvoda!

Mondo 02.04.2024
Popularni pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina nakon 22 godine ljubavi odlučili su da stave tačku na brak u kom su dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. Popularni pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina nakon 22 godine… »
Kupovao sam torbe od 5.000 €! Haris priznao da ga je Melina iskorišćavala: Ni kafu nije platila

Kupovao sam torbe od 5.000 €! Haris priznao da ga je Melina iskorišćavala: Ni kafu nije platila

Mondo 02.04.2024
Haris Džinović ispričao je kako smatra da ga je bivša spruga, Melina samo iskorišćavala u svakom smislu. Haris Džinović ispričao je kako smatra da ga je bivša spruga, Melina samo iskorišćavala u svakom smislu. Haris Džinović koji je prošao… »
"Svaki metar kuće pripada meni!" Haris o Melininom upadu u kuću: Došla je, skuvala kafu i sela...Zvao sam advokata

"Svaki metar kuće pripada meni!" Haris o Melininom upadu u kuću: Došla je, skuvala kafu i sela...Zvao sam advokata

Kurir 02.04.2024
Haris Džinović pozvao je policiju kada mu je bivša supruga Melina Džinović upala u vilu na Senjaku i nije želele da je napusti. Pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je upala u vilu na… »
"Želim da prijavim nasilje koje traje dve godine!" Ovo su reči koje je Melina izgovorila po dolasku u stanicu

"Želim da prijavim nasilje koje traje dve godine!" Ovo su reči koje je Melina izgovorila po dolasku u stanicu

Telegraf 02.04.2024
Na saslušanju su svaljivali krivicu jedno na drugo, otkrio je izvor za Telegraf.rs. Melina i Haris Džinović saslušani su prošle noći u policijskoj stanici u Beogradu, nakon što je on pozvao policiju pošto je ona navodno prvo nenajavljeno došla, a… »
Ozbiljne su posledice po Melinu i Harisa ukoliko prekrše hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom

Ozbiljne su posledice po Melinu i Harisa ukoliko prekrše hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom

Telegraf 02.04.2024
Kako je Telegraf saznao, Melini i Harisu je izrečena hitna mera zabrane prilaska. Pevač Haris Džinović je sinoć, 1. aprila, oko 20 sati pozvao policiju i zamolio ih da reaguju, jer mu se u domu na Senjaku nalazila bivša supruga Melina dok on nije… »
U ovu vilu od 2 miliona € upala je Melina! Haris Džinović je gradio 4 godine, sve pršti od luksuza, za džakuzi iskeširao…

U ovu vilu od 2 miliona € upala je Melina! Haris Džinović je gradio 4 godine, sve pršti od luksuza, za džakuzi iskeširao…

Kurir 02.04.2024
OVU VILU OD 2.000.000 € NA SENJAKU JE NAPUSTIO PEVAČ. Pevač Haris Džinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti. Džinović je… »

Vesti dana »