Povezane vesti
Bogdan i Pešić u kontaktu, a šta kapiten želi protiv "drim tima"?
Sportske.net 02.04.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasketu Bogdan Bogdanović izjavio je posle dobre partije u pobedi nad Čikago bulsima da je tim fokusiran na borbu u plej-in pozicijama. "Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se… »
Bogdanović: Očekujem spektakl protiv drim tima
Sport klub 02.04.2024
Bogdan Bogdanović je posle pobede Atlante protiv Čikaga govorio za Radio televiziju Srbije. Dotakao se kapiten reprezentacije i duela protiv Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu. „Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još uvek… »
Bogdanović u kontaktu s karijem Očekujem spektakl protiv SAD na OI, ali prvo da završimo sezonu
Dnevnik 02.04.2024
ČIKAGO: Očekujem spektakl protiv Amerikanaca na Olimpijskim igrama, međutim taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom u NBA i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju, rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović… »
Bogdanović: Olimpijske igre su daleko, glavom sam ovde
B92 02.04.2024
Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante, bio je u svakom smislu glavni protagonista u pobedi nad Čikagom u Ilinoju (113:101). Osim još jedne sjajne poenterske večeri u kojoj je brojao do 20, Bogdan je bio i u centru pažnje nakon sukoba sa trenerom Kvinom… »
Vesti dana »
Kneževi srušili kralja: Monako savladao Real Madrid, uzalud briljantna partija Kampaca!
Kurir pre 38 minutajoš 27 povezanih
Iz Pionirskog parka sklonjen deo šatora, moguće kretanje jednom stazom do Andrićevog venca (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 21 povezana
Zelenski spreman da raspiše referendum o Trampovom planu za okončanje rata: Ali, pod jednim uslovom...
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana