Повезане вести

Богдан и Пешић у контакту, а шта капитен жели против "дрим тима"?

Богдан и Пешић у контакту, а шта капитен жели против "дрим тима"?

Спортске.нет 02.04.2024
Капитен кошаркашке репрезентације Србије на Мундобаскету Богдан Богдановић изјавио је после добре партије у победи над Чикаго булсима да је тим фокусиран на борбу у плеј-ин позицијама. "Драго ми је да смо победили и да сам… »
Богдановић: Очекујем спектакл против дрим тима

Богдановић: Очекујем спектакл против дрим тима

Спорт клуб 02.04.2024
Богдан Богдановић је после победе Атланте против Чикага говорио за Радио телевизију Србије. Дотакао се капитен репрезентације и дуела против Сједињених Америчких Држава на Олимпијским играма у Паризу. „Очекујем спектакл… »
Богдановић у контакту с каријем Очекујем спектакл против САД на ОИ, али прво да завршимо сезону

Богдановић у контакту с каријем Очекујем спектакл против САД на ОИ, али прво да завршимо сезону

Дневник 02.04.2024
ЧИКАГО: Очекујем спектакл против Американаца на Олимпијским играма, међутим тај сусрет је још увек далеко, а ја сам главом у НБА и трудим се да на што бољи начин приведем сезону крају, рекао је капитен кошаркашке репрезентације… »
Богдановић: Олимпијске игре су далеко, главом сам овде

Богдановић: Олимпијске игре су далеко, главом сам овде

Б92 02.04.2024
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланте, био је у сваком смислу главни протагониста у победи над Чикагом у Илиноју (113:101). Осим још једне сјајне поентерске вечери у којој је бројао до 20, Богдан је био и у центру пажње након… »

Вести дана »