Povezane vesti
Materaci o sukobu sa Zidanom:Nudio mi dres, ja tražio sestru
Sport klub 02.04.2024
Marko Materaci, nekadašnji štoper reprezentacije Italije, posle 18 godina u razgovoru za Tajms opisao je detalje čuvene scene kada ga je u produžecima finala SP-a 2006. u Nemačkoj glavom u grudi udario Zinedin Zidan. Po mnogima to je presudilo da Italija… »
On meni dres, ja njemu sestru: Materaci se prisetio incidenta sa Zidanom 2006.
Večernje novosti 02.04.2024
SCENA sa finala Mundijala 2006. u Nemačkoj, kada Zinedin Zidan udara glavom Marka Materacija i šalje ga na travu, aktuelna je i dan-danas. Godinama kasnije nakon pomenutog incidenta, novinari sa svih strana sveta su pokušavali da doznaju šta se tačno… »
Marko Materaci o legendarnom incidentu sa Zinedinom Zidanom: Ponudio mi je svoj dres, a ja sam rekao da hoću njegovu sestru…
Danas 02.04.2024
Marko Materaci, nekadašnji štoper reprezentacije Italije, posle 18 godina u razgovoru za Tajms opisao je detalje čuvene scene kada ga je u produžecima finala Mundijala 2006. u Nemačkoj glavom u grudi udario Zinedin Zidan. Po mnogima, jedan od… »
Konačno! Marko Materaci otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine
Večernje novosti 02.04.2024
Legendarni italijanski fudbaler Marko Meteraci posle skoro 20 godina je otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Mundijala 2006. godine. FOTO: EPA Tada je senku na finale koje se igralo na Olimpijskom stadionu u Berlinu bacio incident koji se desio u… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Novi magazin pre 14 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 9 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 3 satajoš 27 povezanih
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 4 minutajoš 55 povezanih
Srbin Milan Nedeljković preuzima čelo BMW-a od maja 2026. godine
Radio 021 pre 3 satajoš 34 povezane