Povezane vesti

Materaci o sukobu sa Zidanom:Nudio mi dres, ja tražio sestru

Materaci o sukobu sa Zidanom:Nudio mi dres, ja tražio sestru

Sport klub 02.04.2024
Marko Materaci, nekadašnji štoper reprezentacije Italije, posle 18 godina u razgovoru za Tajms opisao je detalje čuvene scene kada ga je u produžecima finala SP-a 2006. u Nemačkoj glavom u grudi udario Zinedin Zidan. Po mnogima to je presudilo da… »
On meni dres, ja njemu sestru: Materaci se prisetio incidenta sa Zidanom 2006.

On meni dres, ja njemu sestru: Materaci se prisetio incidenta sa Zidanom 2006.

Večernje novosti 02.04.2024
SCENA sa finala Mundijala 2006. u Nemačkoj, kada Zinedin Zidan udara glavom Marka Materacija i šalje ga na travu, aktuelna je i dan-danas. Godinama kasnije nakon pomenutog incidenta, novinari sa svih strana sveta su pokušavali da doznaju šta se tačno… »
Marko Materaci o legendarnom incidentu sa Zinedinom Zidanom: Ponudio mi je svoj dres, a ja sam rekao da hoću njegovu sestru…

Marko Materaci o legendarnom incidentu sa Zinedinom Zidanom: Ponudio mi je svoj dres, a ja sam rekao da hoću njegovu sestru…

Danas 02.04.2024
Marko Materaci, nekadašnji štoper reprezentacije Italije, posle 18 godina u razgovoru za Tajms opisao je detalje čuvene scene kada ga je u produžecima finala Mundijala 2006. u Nemačkoj glavom u grudi udario Zinedin Zidan. Po mnogima, jedan od… »
Konačno! Marko Materaci otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine

Konačno! Marko Materaci otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine

Večernje novosti 02.04.2024
Legendarni italijanski fudbaler Marko Meteraci posle skoro 20 godina je otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Mundijala 2006. godine. FOTO: EPA Tada je senku na finale koje se igralo na Olimpijskom stadionu u Berlinu bacio incident koji se desio u… »

Vesti dana »