Повезане вести

Матераци о сукобу са Зиданом:Нудио ми дрес, ја тражио сестру

Матераци о сукобу са Зиданом:Нудио ми дрес, ја тражио сестру

Спорт клуб 02.04.2024
Марко Матераци, некадашњи штопер репрезентације Италије, после 18 година у разговору за Тајмс описао је детаље чувене сцене када га је у продужецима финала СП-а 2006. у Немачкој главом у груди ударио Зинедин Зидан. По многима… »
Он мени дрес, ја њему сестру: Матераци се присетио инцидента са Зиданом 2006.

Он мени дрес, ја њему сестру: Матераци се присетио инцидента са Зиданом 2006.

Вечерње новости 02.04.2024
СЦЕНА са финала Мундијала 2006. у Немачкој, када Зинедин Зидан удара главом Марка Матерација и шаље га на траву, актуелна је и дан-данас. Годинама касније након поменутог инцидента, новинари са свих страна света су покушавали да… »
Марко Матераци о легендарном инциденту са Зинедином Зиданом: Понудио ми је свој дрес, а ја сам рекао да хоћу његову сестру…

Марко Матераци о легендарном инциденту са Зинедином Зиданом: Понудио ми је свој дрес, а ја сам рекао да хоћу његову сестру…

Данас 02.04.2024
Марко Матераци, некадашњи штопер репрезентације Италије, после 18 година у разговору за Тајмс описао је детаље чувене сцене када га је у продужецима финала Мундијала 2006. у Немачкој главом у груди ударио Зинедин Зидан. По… »
Коначно! Марко Матераци открио шта је рекао Зинедину Зидану у финалу Светског првенства 2006. године

Коначно! Марко Матераци открио шта је рекао Зинедину Зидану у финалу Светског првенства 2006. године

Вечерње новости 02.04.2024
Легендарни италијански фудбалер Марко Метераци после скоро 20 година је открио шта је рекао Зинедину Зидану у финалу Мундијала 2006. године. ФОТО: ЕПА Тада је сенку на финале које се играло на Олимпијском стадиону у Берлину бацио… »

Вести дана »