Povezane vesti
Ova lepotica je osvojila srce Amar gileta: Fatalna brineta ponovo u drugom stanju, pevač isplanirao svadbu do tančina!
Kurir 02.04.2024
Nakon što je nedavno po drugi put postao otac, nekadašnji pobednik „ Zvezda Granda“ Amar Gile otkrio je da čeka treće dete. Vest da je njegova lepša polovina Minela ponovo u drugom stanju, pevača je dočekala tokom boravka u Grand produkciji. – Upravo sam… »
Pevač čeka treće dete: Prošle godine dobio sina, a sada opet stiže prinova: "Pogubljen sam"
Blic 01.04.2024
Pevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela prošle godine dobili su sina, a sada je otkrio da čekaju drugo dete. Srećne vesti je pevač tek saznao, pa ni sam nije znao šta ga je snašlo. - Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje 12 mrtvih, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 13 minutajoš 22 povezane
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
Južne vesti pre 37 minutajoš 19 povezanih
Naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Nakon par dana suše, vremenski obrt u ovim delovima Srbije. Moguće nevreme (foto)
Dnevnik pre 38 minutajoš 14 povezanih
Izrael rano jutros izveo vazdušne udare na Iran: Eksplozije odjeknule u više gradova
Nova pre 48 minutajoš 12 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih