Povezane vesti
Novosadska cvetna pijaca 5. i 6. aprila
RTV 02.04.2024
NOVI SAD - Nastavlja se prolećni ciklus cvetnih pijaca. U petak i subotu 5. i 6. aprila organizuje se druga Novosadska cvetna pijaca u organizciji Pokreta gorana Novi Sad. Radno vreme je: - Petak: od 8 do 19 časova - Subota: od 8 do poslepodnevnih časova… »
Druga cvetna pijaca u petak i subotu, 5. i 6. aprila na spensu
Dnevnik 02.04.2024
Prolećni ciklus cvetnih pijaca smo započeli i nastavljamo u istom tempu. Ovaj petak i subotu, 05. i 06. aprila je druga Novosadska cvetna pijaca u našoj organizaciji. Radno vreme događaja je: - petak, od 08.00 do 19.00 časova - subota, od 08.00 do… »
Druga prolećna "Novosadska cvetna pijaca" u petak i subotu ispred Spensa
Moj Novi Sad 02.04.2024
Druga ovogodišnja manifestacija na otvorenom održaće se u petak i subotu, 5. i 6. aprila, na platou ispred Spensa. Radno vreme događaja je: • petak: od 8 do 19 časova • subota: od 8 do poslepodnevnih časova Posetioce očekuje veliki izbor cveća, sadnica i… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 5 satijoš 24 povezane