Povezane vesti
Branimir Nestorović optužio opoziciju da radi u sadejstvu sa vlašću: Zašto nisu tražili da Aleksadar Vučić ne bude…
Danas 02.04.2024
„Sva istraživanja pokazuju da će pokret Mi glas iz naroda na predstojećim beogradskim izborima osvojiti više od deset odsto glasova i da ćemo sa 12 ili 15 odbornika biti relevantan faktor u Skupštini Beograda“, naveo je na konferenciji za… »
"Nestorović nam uzima 40.000 evra mesečno": Nova sapunica u "Mi - Glas iz Naroda" zbog raspodele novca
NIN 02.04.2024
Sapunice i šarade u pokretu "Mi - Glas iz naroda" ne deluju kao da će stati. Danas je poslanik Branimir Nestorović iz (rascepane) poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović" izjavio da neće podeliti novac koji se dobija na… »
"Naravno da nećemo da im vratimo": Nestorović o prisvajanju novca bivših saboraca: Kažnjeni su malo, trebalo je više
Blic 02.04.2024
Poslanik Branimir Nestorović iz poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović" izjavio je danas da neće podeliti novac koji se dobija na osnovu broja osvojenih glasova na izborima sa poslaničkom grupom "Mi - glas iz naroda"… »
„Nećemo da im vratimo novac, malo su kažnjeni“: Posle cepanja Nestorovićevog pokreta počele svađe oko para
Nova 02.04.2024
Poslanik Branimir Nestorović iz poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović" izjavio je danas da neće podeliti novac koji se dobija na osnovu broja osvojenih glasova na izborima sa poslaničkom grupom "Mi - glas iz naroda"… »
Nestorović: Nećemo dati novac odvojenoj poslaničkoj grupi – pokušali da nam preuzmu pokret
N1 Info 02.04.2024
Nestorović: Nećemo dati novac drugoj poslaničkoj grupi, mala kazna zbog pokušaja otimanja pokreta
Novi magazin 02.04.2024
Ne dam pare! Branimir Nestorović sve prigrabio za sebe! Bukti rat među bivšim saborcima zbog državnih miliona! Evo šta je…
Kurir 02.04.2024
Poslanik Branimir Nestorović iz poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović", rekao je danas u Skupštini da neće podeliti novac koji se dobija na osnovu broja osvojenih glasova na izborima sa poslaničkom grupom "Mi - glas iz… »
Vesti dana »
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 28 minutajoš 22 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 3 satajoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih