Повезане вести
Он најбогатији Србин, а она разводом добила милијарде: Ко су кумови Мелине и Хариса Џиновића
Стори 02.04.2024
Харис и Мелина Џиновић ставили су и званично тачку на свој брак, ипак, како и сам певач истиче, то није била промашена љубав, а њих двоје више од две деценије живели су у складу. Иако су пре 22 године отпочели своју љубав… »
„Наша деца су шокирана Мелининим поступком, јасно им је да је хтела да ме стрпа у затвор“: Харис Џиновић открио шта се…
Нова 02.04.2024
Мелина Џиновић синоћ је упала у кућу свом бившем супругу Харису. Донедавни брачни пар након тога завршио је у полицији, а Харис се потом огласио, те открио да сматра да је Мелина имала намеру да га испровоцира како би физички… »
Ђина Џиновић се огласила усред скандала својих родитеља: Харисова и Мелинина ћерка показала где се сада налази ФОТО
Нова 02.04.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина развели су се након 22 године заједничког живота. Они су током брака добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, а иако су важили за један од најскладнијих парова домаће јавности –… »
Све је било мирно, а онда се појавила Мелина и настао је хаос: Комшија Џиновића проговорио о драми бившег брачног пара -…
Вечерње новости 02.04.2024
ЈУТРО након породичне драме у дому Џиновића, када је Харисова бивша супруга Мелина упала у кућу, након чега ју је певач пријавио полицији било је мирно. Фото: АТА имагес Међутим, како се сазнаје, Мелина је у кућу ненајављено… »
„Све је било мирно док није дошла Мелина и нервозно позвонила на интерфон“: Комшија са Сењака открио шта се дешавало у вили…
Нова 02.04.2024
Дан након што је бивша супруга певача Хариса Џиновића упала у његову вилу на Сењаку, због чега је интервенисала и полиција, њихов комшија је открио да се инцидент догодио око 21 час. „Све је било мирно и обично као и свако… »
Ови познати домаћи парови имају нешто заједничко – и нико им не завиди: У све је умешана и полиција
Нова 02.04.2024
Турбулентне љубавне приче популарних парова често су окончане раскидима и разводима, а крах љубави познатих неретко су пратили сукоби код којих је морала да регује полиција и који су свој епилог добијали на суду. Певач Харис… »
„Уз њега сам добила много више него он уз мене, била сам размажено дериште које је мислило да ће сузама све добити“: Овако је…
Нова 02.04.2024
Певач Харис Џиновић развео се од супруге Мелине након 22 године заједничког живота. Они су у браку добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, а Мелина је својевремено говорила о свом браку са Харисом. „Мислим да сам крај Харија… »
Мелинин и харисов син не жели да чује за мајку, а ћерка уз њу: Ђина је посећује, а овако је Харис причао о деци: "Она се бори…
Блиц 02.04.2024
Драма у породици Џиновић не престаје од тренутка када је јавност сазанала за њјхов развод, и од тада је Харис почео да изности сав прљав веш из њиховог брака, који је трајао 22 године. Мелина је синоћ након Харисовог… »
Јована и Жељко се посвађали у емисији! Харис у центру скандала, а овако је смиривао ситуацију у студију!
Мондо 02.04.2024
Средином прошле године Јована Јоксимовић и Жељко Јоксимовић су гостовали у емисији Хариса Џиновића, када је дошло до расправе у студију. Средином прошле године Јована Јоксимовић и Жељко Јоксимовић су гостовали у емисији Хариса… »
Кориговала кукове да би изгледали као код Ким Кардашијан, ставила хијалурон у уста, а многи мисле да је оперисала још један…
Нова 02.04.2024
Последњих дана главна тема у свим домаћим медијима јесте развод певача Хариса Џиновића и модне креаторке Мелине. Њих двоје су заједно били 22 године и имају двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину. Кан се не експонира много у… »
Харис након мелининог упада у кућу: Реч је искључиво о провокацији, циљ је био да ме ухапсе и затворе Она нема право да…
Дневник 02.04.2024
Дан након што је његова бивша супруга Мелина ненајављено дошла у вилу на Сењаку у којој певач живи са децом, а из које се она пре извесног времена својевољно иселила, огласио се Харис Џиновић. Певач је за Телеграф објаснио… »
"Хтела је да изазове насиље и да ме ухапсе због тога" Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу: "Деца то шокантно…
Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић синоћ је упала у кућу свом бившем супругу Харису, како је Блиц први писао. Донедавни брачни пар након тога завршио је у полицији, а Харис се сада огласио, те открио да сматра да је Мелина имала намеру да га… »
Након Мелинине изјаве о насиљу, огласило се и тужилаштво: Ево шта Хариса очекује сада
Свет & Скандал 02.04.2024
Сукоб Хариса и Мелине Џиновић наставио се и у полицији Харис и Мелина протекле су ноћи били актери драме када је, према изјави певача, његова бивша супруга упала у вилу у којој он сада живи са њиховом децом, а у читав случај… »
Нова.рс у посети бутику Мелине Џиновић: Радница открила шта се дешава у последње време
Нова 02.04.2024
Модна креаторка Мелина Џиновић и њен бивши супруг, познати певач Харис Џиновић већ недељама су главна тема свих медија. Иако је све на први поглед изгледало иделно, љубавни живот познатог пара се распао пре више од годину и… »
Нова.рс испред виле Хариса Џиновића коју је синоћ окупирала полиција: Ево шта смо затекли после доласка Мелине ФОТО
Нова 02.04.2024
Љубавни живот Хариса и Мелине Џиновић већ данима је главна тема на естрадном небу. Након вести о разводу, познати певач је одлучио да изнесе сав прљав веш из њиховог односа који је започет пре 22 године. Док једни тврде да је… »
„Знала сам још са 18 година да ћу наћи успешног мужа који ће обезбедити породицу“: Мелина Џиновић признала – „Све што сам…
Нова 02.04.2024
Певач Харис Џиновић и Мелина Џиновић ставили су тачку на брак након 22 године. Мелина Џиновић се овим поводом још увек није огласила, док је Харис изнео бројне пикантерије из њихове заједнице. Иначе, Мелина је и сама… »
Огласио се адвокат о случају Мелине и Хариса: Ево да ли она може остати без имовине коју су стекли у браку
Нова 02.04.2024
Певач Харис Џиновић се растао од Мелине Џиновић након 22 године емотивног односа, а прошле ноћи дошло је до сукоба у вили у којој певач живи са децом Ђином и Каном. Харис је звао полицију након што је Мелина одбила да изађе из… »
"Ја немам проблем са децом, ал ме се боје": Мелина Џиновић прошла поред сина као да га не познаје, а ево какав су однос…
Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић синоћ је упала у породичну кућу на Сењаку у којој живи њен бивши супруг Харис Џиновић са њиховом заједничком децом. Екипа "Блица" налазила се испред виле у коју је Мелина упала, а након што је Харис позвао… »
У кући драма, а Кан овако проводи време: Син Хариса и Мелине новом објавом привукао сву пажњу
Мондо 02.04.2024
Једна од најактуелнијих тема ових дана је развод Мелине и Хариса Џиновића, а у јеку драме путем друштвених мрежа огласио се огласио њихов син, па показао на који начин проводи време. Једна од најактуелнијих тема ових дана је… »
Адвокат о случају хариса и мелине: Ево да ли наводна прељуба утиче на поделу имовине и да ли Џиновићева бивша може да остане…
Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић упала је синоћ у породичну кућу у којој је живела са Харисом Џиновићем и из које се недавно иселила. Харис је звао полицију, након што Мелина није желела да изађе из дома, а за домаће медије, проговорио је… »
У 18. Сам знала да ћу наћи успешног мужа! Мелина није ни планирала каријеру: "Супруг треба да обезбеди породицу"
Мондо 02.04.2024
Након драме која се одиграла у вили на Сењаку, у дому Хариса и Мелине Џиновић, због које је реаговала полиција, актуелан је интервју који је модна креаторка дала пре неколико година. Након драме која се одиграла у вили на… »
Овако изгледа бивши таст Хариса Џиновића: Мелинин отац се никада не појављује у јавности, а о њиховом браку одувек је био…
Нова 02.04.2024
Мелина Џиновић и Харис Џиновић недавно су се развели после 22 године заједничког живота. Она се до сада није оглашавала, док је Харис у више наврата износио "прљав веш" из брака. Мелина је синоћ упала у Харисову вилу на… »
"Знала да ћу наћи успешног мушкарца који ће да обезбеди породицу": Мелина Џиновић никада није планирала да има каријеру…
Блиц 02.04.2024
Певач Харис Џиновић и Мелина Џиновић ставили су тачку на брак након 22 године. Мелина Џиновић се овим поводом још увек није огласила, док је Харис изнео бројне пикантерије из њихове заједнице. Иначе, Мелина је и сама… »
„Добро вече, ја сам Мелина Џиновић и желим да пријавим насиље које траје већ две године“
Нова 02.04.2024
Мелина Џиновић и Харис Џиновић развели су се након 22 године заједничког живота, а јуче су завршили у полицијској станици због инцидента који се догодио у вили на Сењаку. Мелина Џиновић је упала у вилу у којој је некада… »
Ово је бивши таст хариса џиновића: Мелинин отац се не појављује у јавности и никада није коментарисао ћеркин брак са певачем…
Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић и Харис Џиновић недавно су се развели после 22 године заједничког живота. Она се до сада није оглашавала, док је Харис у више наврата износио пикантерије из брака. Мелина је синоћ упала у Харисову вилу на… »
"Ушла је у брак као бумбар од 80 килограма": Харис је овако причао о Мелини: А једну ствар је јако ценио код ње
Блиц 02.04.2024
У породичном дому на Сењаку, настала је права драма када је Мелина Џиновић дошла у вилу, након чега је Харис Џиновић позвао полицију. Харис Џиновић је први позвао полицију у вили на Сењаку и пријавио да је његова бивша… »
(Фото): Ево где је Кан Џиновић након свађе родитеља у вили на Сењаку: Мајка прошла поред њега без речи, а он овако…
Блиц 02.04.2024
Мелина Џиновић, бивша супруга Хариса Џиновића, синоћ је упала у његов дом на Сењаку, због чега је певач одмах позвао полицију. Харис је испричао да је његова бивша без дозволе упала на његов посед, па су због тога давали… »
Ево како изгледа вила Хариса и Мелине Џиновић: Певач је само у градњу уложио више од два милиона евра ФОТО
Нова 02.04.2024
Луксузна вила се налази на Сењаку, а синоћ је, према писању домаћих медија, полиција закуцала на врата познатог певача јер је он пријавио бившу супругу Мелину да га психички узнемирава. Након што је певач провео пет сати у… »
Огласило се тужилаштво поводом случаја Хариса Џиновића и Мелине: Ево шта следи након изречене мере
Нова 02.04.2024
Харис Џиновић пријавио је бившу супругу Мелину полицији, након чега су обоје завршили на саслушању. Харис Џиновић и Мелина развели су се након што су 22 године провели у заједници, а после развода популарни певач обелоданио је… »
Откривено због чега је полиција тражила од Хариса Џиновића да преда оружје: Он одмах кренуо у полицијску станицу
Блиц 02.04.2024
Синоћ се догодио инцидент у вили Хариса Џиновића на Сењаку када је његова бивша супруга Мелина Џиновић, како је он изјавио, упала непозвана и вербално га напала. Због тога је Харис Џиновић одмах позвао полицију како би… »
Тужилаштво о случају хариса и мелине! Након изрицања хитне мере донета нова одлука
Мондо 02.04.2024
Прво основно јавно тужилаштво огласило се након што је Мелини и Харису Џиновићу изречена хитна мера забране приласка. Прво основно јавно тужилаштво огласило се након што је Мелини и Харису Џиновићу изречена хитна мера забране… »
Дежурни тужилац донео одлуку! Курир открива најновије информације из тужилаштва о породичној драми Хариса и Мелине
Курир 02.04.2024
Певач Харис Џиновић позвао је у понедељак навече полицију када му је бивша супруга Мелина Џиновић упала у вилу на Сењаку и није желеле да је напусти. Како је Курир сазнао, изречена је хитна мера забране приласка једно другом… »
Огласило се тужилаштво о случају Мелине и Хариса, ево шта су утврдили
Телеграф 02.04.2024
Бивши супружници су прошле ноћи завршили у полицији, на саслушању. Након што је од стране РС, МУП, ПС Савски венац достављена хитна мера о спречавању насиља у породици, дежурни јавни тужилац сматра да нема ризика од насиља у… »
Вести дана »

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 3 сатајош 3 повезане