Повезане вести
Бивши играч Партизана отворио душу: "Мени више ништа не смета, кад сам видео да вређају Јокића и Ђоковића..."
Телеграф 02.04.2024
Искусни везиста говорио о бројним темама... Један од највећих талената омладинске школе Партизана, Никола Нинковић, говорио је о актуелном стању у клубу из Хумске, а у свом излагању поменуо је и опхођење навијача према Новаку… »
"Када сам доживео да се вређају Ђоковић и Јокић све ми је било јасно" Бивши играч Партизана загрмео, његове речи обилазе…
Курир 02.04.2024
Некада је био велика нада Партизана, много се веровало у њега, а сада, Никола Нинковић игра у Грузији, где наступа за Торпедо Кутаисија. У разговору за Спорт клуб, Нинковић је причао о разним стварима, а на почетку дотакао се… »
Вести дана »
ССП: Шапић се бави именом новог моста преко Саве а не помиње погибију радника на градилишту
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних
Јапан оформио оперативну групу за ванредне ситуације због земљотреса
Нова пре 54 минутајош 33 повезане
Западни Балкан ризикује да до јуна колективно изгуби више од 700 милиона евра из Плана раста ЕУ
Слободна Европа пре 2 сатајош 46 повезаних
"Споразум са Ираном биће потписан данас" огласио се Трамп! Амерички лидер спреман да се лично састане са политичким врхом Техерана, али има један услов!
Курир пре 9 минутајош 71 повезана
Тренер Минесоте врши притсак на судије пред 2. меч са Денвером: Мареј и Јокић иницирају контакте и за то их награђују
Данас пре 1 сатјош 43 повезане