Povezane vesti
Prve domaće a organske jagode stigle na branje iako je tek april: Milovan se iz grada preselio na selo, napravio neverovatan…
RINA 02.04.2024
Prve domaće a organske jagode stigle na branje iako je tek april: Milovan se iz grada preselio na selo, napravio neverovatan plastenik gde je sve prirodno - crvene voćke slatke kao šećer (FOTO) Kraljevo - Sa prvim danima proleća u selo Bapsko Polje… »
Stigle prve domaće jagode: U ovom plasteniku kod Čačka je sve prirodno
B92 02.04.2024
Sa prvim danima proleća u selo Bapsko Polje kod Čačka stigle su i prve organske jagode i to zahvaljujući hodočasniku Milovanu Koloviću Geru, koji je odlučio da se iz grada preseli u selo i napravi plastenik. "Dugo sam živeo u gradu i poželeo sam… »
Milovan iz grada došao na selo ali i na zgodnu ideju Tako video u srpskoj svetinji! April tek što je počeo a on već bere i…
Kurir 02.04.2024
ČAČAK - Sa prvim danima proleća u selo Bapsko Polje kod Čačka stigle su i prve organske jagode i to zahvaljujući hodočasniku Milovanu Koloviću Geru, koji je odlučio da se iz grada preseli u selo i napravi plastenik. - Dugo sam živeo u gradu i… »
U pomoravsko selo Bapsko Polje stigle prve organske jagode
Glas Zapadne Srbije 02.04.2024
Čačak - U pomoravskom selu Bapsko Polje stigle su prve organske jagode koje uzgaja hodočasnik Milovan koji se preselio iz grada u selo i sasvim posvetio prirodi. On je podigao plastenik organskih jagoda i maksomalno se potrudio da sve prilagodi pravom… »
Vesti dana »
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih
Protestna šetnja u Novom Sadu, u Beogradu ćutanje i blokada saobraćaja na 15 minuta (foto, video)
Blic pre 35 minutajoš 28 povezanih
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 47 minutajoš 21 povezana
Arhiv javnih skupova: Na skupu ispred RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih