Povezane vesti

Radnica trafike našla novčanik i vratila ga vlasniku: Umesto hvala, dobila prijavu FOTO

Radnica trafike našla novčanik i vratila ga vlasniku: Umesto hvala, dobila prijavu FOTO

B92 02.04.2024
Svakome može da se desi da izgubi novčanik, ali da li će svako imati sreće da mu isti bude vraćen? Ovaj čovek je, za razliku od većine, zaista imao sreće. Naime, on je zaboravio novčanik na kiosku, prilikom kupovine, a žena koja je u tom… »
Beograđanin našao novčanik, a potez vlasnika ga iznenadio: "Fali mi 500 dinara, moram prijaviti policiji"

Beograđanin našao novčanik, a potez vlasnika ga iznenadio: "Fali mi 500 dinara, moram prijaviti policiji"

Mondo 02.04.2024
Beograđanin je našao izgubljeni novčanik, ali ga je potez vlasnika, neprijatno iznenadio. Beograđanin je našao izgubljeni novčanik, ali ga je potez vlasnika, neprijatno iznenadio. Prilikom kupovine na kisoku, jedan čovek zaboravio je novčanik, a… »
Radnica trafike našla novčanik, zvala vlasnika vratila mu sve, a on šokirao: Mislim da fali 500 dinara, prijaviću vas…

Radnica trafike našla novčanik, zvala vlasnika vratila mu sve, a on šokirao: Mislim da fali 500 dinara, prijaviću vas…

Kurir 02.04.2024
Jedan čovek zaboravio je novčanik prilikom kupovine na kisoku, radnica je uz mnogo muke došla do njega kako bi mu isti vratila, ali je njegov postupak nakon toga mnoge razbesneo! Naime, on je tvrdio da u novčaniku fali 500 dinara zbog čega je rešio… »

Vesti dana »