Повезане вести

Лукашенко: Белорусија се спрема за рат, иако жели мир

Политика 02.04.2024
МИНСК – Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да се Белорисија спрема за рат, иако, како је навео, жели мир и не жели да се бори против било које земље. Лукашенко је рекао да је изрека „Ако желите мир… »
Вести из Белорусије дигле Европу на ноге: Спремамо се за рат

Вести из Белорусије дигле Европу на ноге: Спремамо се за рат

Правда 02.04.2024
Белорусија се спрема за рат, али не жели да ратује, изјавио је председник Белорусије Александар Лукашенко током посете граду Горно, преноси агенција БелТА. - Не верујте никоме да желимо да ратујемо. Ми се спремамо за рат, кажем… »
"Спремамо се за рат"

"Спремамо се за рат"

Б92 02.04.2024
Белорусија не жели да ратује, већ се спрема за рат, поручио је председник те земље Александар Лукашенко. "Не верујте никоме да желимо да се боримо. Ми се спремамо за рат, о томе говорим искрено. Ако хоћеш мир, припреми се за рат… »

Еуроневс 02.04.2024
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да се Белорисија спрема за рат, иако, како је навео, жели мир и не жели да се бори против било које земље. Лукашенко је рекао да је изрека "Ако желите мир, припремите се… »
Лукашенко: Белорусија се спрема за рат, али не жели да ратује

Лукашенко: Белорусија се спрема за рат, али не жели да ратује

Вести онлине 02.04.2024
Белорусија се спрема за рат, али не жели да ратује, изјавио је председник Белорусије Александар Лукашенко током посете граду Горно, преноси агенција БелТА. – Не верујте никоме да желимо да ратујемо. Ми се спремамо за рат, кажем… »

Вести дана »