Povezane vesti

Nikola Gašić proglašen za MVP-ja 27. kola Košarkaške lige Srbije

Nikola Gašić proglašen za MVP-ja 27. kola Košarkaške lige Srbije

Telegraf 02.04.2024
Domaće prvenstvo objavilo je najboljeg igrača za minuli vikend. Košarkaška liga Srbije objavila je na svom zvaničnom sajtu da je košarkaš Čačka 94, Nikola Gašić proglašen za najkorisnijeg u prethodnom 27. kolu. On je u utakmici protiv Spartaka… »
Veliko priznanje za Dušana Miletića: Bivši centar Partizana uvršten u petorku kola u Prvoj ligi Poljske

Veliko priznanje za Dušana Miletića: Bivši centar Partizana uvršten u petorku kola u Prvoj ligi Poljske

Telegraf 02.04.2024
On je sinoć odigrao sjajno u pobedi Šlonska nad Ostrovom Velikopoljskim. Nekadašnji centar Partizana, a sada košarkaš Šlonska iz Vroclava, Dušan Miletić dobio je veliko priznanje u poljskoj Orlen Basket ligi, pošto je uvršten u petorku 26. kola… »
Sjajni Stefan Miljenović iz Mege treći put proglašen za najboljeg igrača kola u ABA ligi

Sjajni Stefan Miljenović iz Mege treći put proglašen za najboljeg igrača kola u ABA ligi

Telegraf 02.04.2024
Po odlasku Nikole Topića, on je preuzeo glavnu reč na bekovskim pozicijama. Treći put ove sezone, mladi košarkaš Mege, Stefan Miljenović proglašen je za MVP-ja kola u ABA ligi. Ovoga puta za to je bila zaslužna njegova odlična partija protiv… »

Vesti dana »