Povezane vesti
„Beznačajni ljudi hoće beneficije“: Zašto Nestorović ne da novac iz budžeta „odbeglim“ poslanicima
N1 Info 02.04.2024
Kako izgledaju nevolje u raju predhodnih dana možda najbolje objašnjava dešavanje u pokretu "Mi glas iz naroda" koji se podelio ubrzo posle izbora. U parlamentu imaju 13 poslanika na osnovu čega iz državne kase mesečno dobijaju oko devet miliona… »
Mi – glas iz naroda: Nestorović odbija da prebaci deo novca, to je otimanje zakonom predviđenih sredstava
Nova 02.04.2024
Pokret "Mi - glas iz naroda" saopštio je da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci "izvornom pokretu", uz ocenu da… »
Mi – glas iz naroda: Nestorović odbija da deo novca prebaci izvornom pokretu
Danas 02.04.2024
Pokret „Mi – glas iz naroda“ saopštio je danas da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci „izvornom… »
Mi - glas iz naroda: Nestorović odbija da deo novca prebaci izvornom pokretu
Novi magazin 02.04.2024
Pokret "Mi - glas iz naroda" saopštio je danas da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci "izvornom pokretu", uz… »
Vesti dana »

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 20 minutajoš 46 povezanih