Повезане вести

„Безначајни људи хоће бенефиције“: Зашто Несторовић не да новац из буџета „одбеглим“ посланицима

„Безначајни људи хоће бенефиције“: Зашто Несторовић не да новац из буџета „одбеглим“ посланицима

Н1 Инфо 02.04.2024
Како изгледају невоље у рају предходних дана можда најбоље објашњава дешавање у покрету "Ми глас из народа" који се поделио убрзо после избора. У парламенту имају 13 посланика на основу чега из државне касе месечно добијају… »
Ми – глас из народа: Несторовић одбија да пребаци део новца, то је отимање законом предвиђених средстава

Ми – глас из народа: Несторовић одбија да пребаци део новца, то је отимање законом предвиђених средстава

Нова 02.04.2024
Покрет "Ми - глас из народа" саопштио је да Бранимир Несторовић, који је напустио покрет чији је био један од седам оснивача, одбија да део новца који држава плаћа на основу резултата са парламентарних избора пребаци "изворном… »
Ми - глас из народа: Несторовић одбија да део новца пребаци изворном покрету

Ми - глас из народа: Несторовић одбија да део новца пребаци изворном покрету

Нови магазин 02.04.2024
Покрет "Ми - глас из народа" саопштио је данас да Бранимир Несторовић, који је напустио покрет чији је био један од седам оснивача, одбија да део новца који држава плаћа на основу резултата са парламентарних избора пребаци… »

Вести дана »