Povezane vesti
„Beznačajni ljudi hoće beneficije“: Zašto Nestorović ne da novac iz budžeta „odbeglim“ poslanicima
N1 Info 02.04.2024
Kako izgledaju nevolje u raju predhodnih dana možda najbolje objašnjava dešavanje u pokretu "Mi glas iz naroda" koji se podelio ubrzo posle izbora. U parlamentu imaju 13 poslanika na osnovu čega iz državne kase mesečno dobijaju oko devet miliona dinara… »
Mi – glas iz naroda: Nestorović odbija da prebaci deo novca, to je otimanje zakonom predviđenih sredstava
Nova 02.04.2024
Pokret "Mi - glas iz naroda" saopštio je da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci "izvornom pokretu", uz ocenu da je… »
Mi – glas iz naroda: Nestorović odbija da deo novca prebaci izvornom pokretu
Danas 02.04.2024
Pokret „Mi – glas iz naroda“ saopštio je danas da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci „izvornom pokretu“, uz ocenu da… »
Mi - glas iz naroda: Nestorović odbija da deo novca prebaci izvornom pokretu
Novi magazin 02.04.2024
Pokret "Mi - glas iz naroda" saopštio je danas da Branimir Nestorović, koji je napustio pokret čiji je bio jedan od sedam osnivača, odbija da deo novca koji država plaća na osnovu rezultata sa parlamentarnih izbora prebaci "izvornom pokretu", uz ocenu da… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Zvezda se zahvalila Poljacima zbog transparenta „Kosovo je Srbija“ /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 47 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 17 minutajoš 56 povezanih