Povezane vesti
Gruhonjić: Ako se nešto desi meni ili mojoj porodici za to direktno optužujem Aleksandra Vučića
N1 Info 02.04.2024
Izjava srpskog profesora i novinara Dinka Gruhonjića, stara više od godinu dana, istrgnuta iz konteksta i pogrešno tumačena, poslužila je kao opravdanje za hajku na Gruhonjića i blokadu Filozofskog fakulteta. Gruhonjić je za N1 Zagreb rekao da ako se… »
Gruhonjić: „Ako se nešto desi meni ili mojoj porodici, za to direktno optužujem Aleksandra Vučića“
Nova 02.04.2024
Izjava srpskog profesora i novinara Dinka Gruhonjića, stara više od godinu dana, istrgnuta iz konteksta i pogrešno tumačena, poslužila je kao opravdanje za hajku na Gruhonjića i blokadu Filozofskog fakulteta. Gruhonjić je za N1 Zagreb rekao da ako se… »
Vesti dana »
Laridžani držao sve konce u rukama: Šta smrt vrhovnog iranskog zvaničnika znači za sukob na Bliskom istoku?
Večernje novosti pre 3 minutajoš 44 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
NIN pre 5 satijoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane
Ministarstvo zdravlja Irana: 13 dece mlađe od pet godina poginulo u sukobima sa SAD
RTV pre 53 minutajoš 31 povezana