Povezane vesti
Varan: "Savetujem sina da ne udara loptu glavom"
Sportske.net 02.04.2024
Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan rekao je da je oštetio svoje telo pošto konstantno zahvata loptu glavom tokom treninga i utakmica i pozvao je na veću zaštitu i svest po pitanju potresa mozga. "Moj sedmogodišnji sin igra fudbal i savetujem… »
Varan otkrio šta savetuje sedmogodišnjeg sina: ‘To je za mene važno!’
Hot sport 02.04.2024
‘O opasnostima udaraca glavom treba učiti na svim amaterskim fudbalskim terenima.’ Defanzivac Mančester junajteda i reprezentativac Francuske, Rafael Varan važi za jednog od najboljih štopera na svetu, što je i potvrdio u najboljim danima… »
Varan poziva na veću zaštitu i svest po pitanju potresa mozga
Sportski žurnal 02.04.2024
On je rekao da je uprkos potresu mozga igrao utakmicu Francuske i Nemačke u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 2014. godine, kao i utakmicu za Real Madrid protiv Mančester sitija u osmini finala Lige šampiona 2020. godine. Štoper Mančester junajteda… »
Varan: Da sam dobio samo jedan udarac u glavu...
B92 02.04.2024
Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan rekao je da je oštetio svoje telo pošto konstantno zahvata loptu glavom tokom treninga i utakmica. Francuz je pozvao na veću zaštitu i svest po pitanju potresa mozga. "Moj sedmogodišnji sin igra fudbal i… »
Sin mi trenira fudbal i rekao sam mu da to nikako ne radi! Štoper Mančestera upozorava: Simptomi su gotovo nevidljivi!
Mondo 02.04.2024
Rafael Varan otkrio je da sina savetuje da ne udara loptu glavom. Rafael Varan otkrio je da sina savetuje da ne udara loptu glavom. Rafael Varan (30) propustio je nekoliko mečeva Mančester junajteda zbog zdravstvenih problema. Otkrio je da je imao… »
Varan: Sina sam savetovao da ne udara loptu glavom
Sport klub 02.04.2024
Nekadašnji reprezentativac Francuske i defanzivac Mančester Junajteda Rafael Varan govorio je o temi o kojoj se sve više priča, a to je potres mozga među fudbalerima i posledice. – Nekoliko puta sam doživeo potrese mozga. Ako se setimo tri moje… »
Vesti dana »
Portparol Bundestaga nagovestio da Nemačka ne bi bila spremna da uhapsi Netanjahua
NIN pre 33 minutajoš 70 povezanih
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 4 satijoš 47 povezanih
Uživo Strahovito napredovanje; Spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 57 minutajoš 42 povezane
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 40 povezanih