Повезане вести

Варан: "Саветујем сина да не удара лопту главом"

Варан: "Саветујем сина да не удара лопту главом"

Спортске.нет 02.04.2024
Фудбалер Манчестер јунајтеда Рафаел Варан рекао је да је оштетио своје тело пошто константно захвата лопту главом током тренинга и утакмица и позвао је на већу заштиту и свест по питању потреса мозга. "Мој седмогодишњи син игра… »
Варан открио шта саветује седмогодишњег сина: ‘То је за мене важно!’

Варан открио шта саветује седмогодишњег сина: ‘То је за мене важно!’

Хот спорт 02.04.2024
‘О опасностима удараца главом треба учити на свим аматерским фудбалским теренима.’ Дефанзивац Манчестер јунајтеда и репрезентативац Француске, Рафаел Варан важи за једног од најбољих штопера на свету, што је и потврдио у… »
Варан позива на већу заштиту и свест по питању потреса мозга

Варан позива на већу заштиту и свест по питању потреса мозга

Спортски журнал 02.04.2024
Он је рекао да је упркос потресу мозга играо утакмицу Француске и Немачке у четвртфиналу Светског првенства 2014. године, као и утакмицу за Реал Мадрид против Манчестер ситија у осмини финала Лиге шампиона 2020. године. Штопер… »
Варан: Да сам добио само један ударац у главу...

Варан: Да сам добио само један ударац у главу...

Б92 02.04.2024
Фудбалер Манчестер јунајтеда Рафаел Варан рекао је да је оштетио своје тело пошто константно захвата лопту главом током тренинга и утакмица. Француз је позвао на већу заштиту и свест по питању потреса мозга. "Мој седмогодишњи… »
Син ми тренира фудбал и рекао сам му да то никако не ради! Штопер Манчестера упозорава: Симптоми су готово невидљиви!

Син ми тренира фудбал и рекао сам му да то никако не ради! Штопер Манчестера упозорава: Симптоми су готово невидљиви!

Мондо 02.04.2024
Рафаел Варан открио је да сина саветује да не удара лопту главом. Рафаел Варан открио је да сина саветује да не удара лопту главом. Рафаел Варан (30) пропустио је неколико мечева Манчестер јунајтеда због здравствених проблема… »
Варан: Сина сам саветовао да не удара лопту главом

Варан: Сина сам саветовао да не удара лопту главом

Спорт клуб 02.04.2024
Некадашњи репрезентативац Француске и дефанзивац Манчестер Јунајтеда Рафаел Варан говорио је о теми о којој се све више прича, а то је потрес мозга међу фудбалерима и последице. – Неколико пута сам доживео потресе мозга. Ако се… »

Вести дана »