Povezane vesti
Počela rođendanska žurka milana miloševića! Možemo da garanutujemo da ovakvu tortu nikada niste videli, ekskluzivne fotke
Kurir 02.04.2024
Milan Milošević napunio je prvog aprila 47 godina, a tokom noći u jednom prestoničkom restoranu voditelj je napravio glamurozni dočeka za sebi bliske osobe, ali i ljude sa estrade. Ono što je već tradicija je činjenica da voditelj pravi najbolje… »
Milan Milošević otkrio koliko hiljada evra je dao na svoj rođendan, a onda šok! Priznao kako su ga vređali i ponižavali
Kurir 02.04.2024
Voditelj Milan Milošević proslavio je svoj 47. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. - Sijam kao milion i odelo sija, ovo mi je zlatna godina i finansijski i životno, rekli su mi da ću u 47. godini postati milioner, možda su mislili na… »
Milan Milošević u "zlatnom" odelu slavi rođendan: "Moja želja je da zatrudnim, vređali su me u školi"
Telegraf 02.04.2024
Milan se osvrnuo i na detinjstvo, kao i na ljude koji su sumnjali u to da će biti uspešan u svom poslu. Voditelj Zadruge, Milan Milošević večeras, 2. aprila, proslavlja 47. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a za gala slavlje iskeširao je… »
Voditelj pinka puko 5.000 evra za proslavu! Milan Milošević organizovao gala slavlje, a tek da vidite tortu
Alo 02.04.2024
Milanova torta je na tri velika sprata, zlatne je boje sa krunom na vrhu. Milan Milošević napunio je prvog aprila 47 godina, a tokom noći u jednom prestoničkom restoranu voditelj je napravio glamurozni dočeka za sebi bliske osobe, ali i ljude sa… »
Gala slavlje Milana Miloševića za 47. rođendan: Za organizaciju potrošio oko 5.000 €, torta je zlatna
Telegraf 02.04.2024
Pripremio i specijalno odelo, odnosno odelo, koje je posebno iskreirano za njega. Voditelj Milan Milošević večeras, 2. aprila, proslavlja 47. rođendan u jednom beogradskom restoranu gde je upriličio gala slavlje za koje je iskeširao ozbiljnu cifru… »
Vesti dana »

Vladajuća koalicija na sastanku sa Kos: Članstvo u EU strateško opredeljenje
RTV pre 25 minutajoš 26 povezanih

(BLOG) Studenti danas trče do Beča: Očekuje ih „epohalan“ doček, nastavlja se put ka Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih

Srbija gubi turiste: U martu ove godine broj poseta manji za 11 odsto nego u martu prošle godine
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih