Повезане вести
Милан Милошевић открио колико хиљада евра је дао на свој рођендан, а онда шок! Признао како су га вређали и понижавали
Курир 02.04.2024
Водитељ Милан Милошевић прославио је свој 47. рођендан у једном престоничком ресторану. - Сијам као милион и одело сија, ово ми је златна година и финансијски и животно, рекли су ми да ћу у 47. години постати милионер, можда су… »
Почела рођенданска журка милана милошевића! Можемо да гаранутујемо да овакву торту никада нисте видели, ексклузивне фотке
Курир 02.04.2024
Милан Милошевић напунио је првог априла 47 година, а током ноћи у једном престоничком ресторану водитељ је направио гламурозни дочека за себи блиске особе, али и људе са естраде. Оно што је већ традиција је чињеница да… »
Милан Милошевић у "златном" оделу слави рођендан: "Моја жеља је да затрудним, вређали су ме у школи"
Телеграф 02.04.2024
Милан се осврнуо и на детињство, као и на људе који су сумњали у то да ће бити успешан у свом послу. Водитељ Задруге, Милан Милошевић вечерас, 2. априла, прославља 47. рођендан у једном београдском ресторану, а за гала… »
Водитељ пинка пуко 5.000 евра за прославу! Милан Милошевић организовао гала славље, а тек да видите торту
Ало 02.04.2024
Миланова торта је на три велика спрата, златне је боје са круном на врху. Милан Милошевић напунио је првог априла 47 година, а током ноћи у једном престоничком ресторану водитељ је направио гламурозни дочека за себи блиске… »
Гала славље Милана Милошевића за 47. рођендан: За организацију потрошио око 5.000 €, торта је златна
Телеграф 02.04.2024
Припремио и специјално одело, односно одело, које је посебно искреирано за њега. Водитељ Милан Милошевић вечерас, 2. априла, прославља 47. рођендан у једном београдском ресторану где је уприличио гала славље за које је… »
Вести дана »

Вучевић на оснивачкој седници Фондације епархије осечкопољске и барањске (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

У несрећи код Сремске Митровице две особе погинуле, једна преминула у болници, 39 повређених задржано на лечењу
Данас пре 4 сатијош 2 повезане