Повезане вести

Милан Милошевић открио колико хиљада евра је дао на свој рођендан, а онда шок! Признао како су га вређали и понижавали

Милан Милошевић открио колико хиљада евра је дао на свој рођендан, а онда шок! Признао како су га вређали и понижавали

Курир 02.04.2024
Водитељ Милан Милошевић прославио је свој 47. рођендан у једном престоничком ресторану. - Сијам као милион и одело сија, ово ми је златна година и финансијски и животно, рекли су ми да ћу у 47. години постати милионер, можда су… »
Почела рођенданска журка милана милошевића! Можемо да гаранутујемо да овакву торту никада нисте видели, ексклузивне фотке

Почела рођенданска журка милана милошевића! Можемо да гаранутујемо да овакву торту никада нисте видели, ексклузивне фотке

Курир 02.04.2024
Милан Милошевић напунио је првог априла 47 година, а током ноћи у једном престоничком ресторану водитељ је направио гламурозни дочека за себи блиске особе, али и људе са естраде. Оно што је већ традиција је чињеница да… »
Милан Милошевић у "златном" оделу слави рођендан: "Моја жеља је да затрудним, вређали су ме у школи"

Милан Милошевић у "златном" оделу слави рођендан: "Моја жеља је да затрудним, вређали су ме у школи"

Телеграф 02.04.2024
Милан се осврнуо и на детињство, као и на људе који су сумњали у то да ће бити успешан у свом послу. Водитељ Задруге, Милан Милошевић вечерас, 2. априла, прославља 47. рођендан у једном београдском ресторану, а за гала… »
Водитељ пинка пуко 5.000 евра за прославу! Милан Милошевић организовао гала славље, а тек да видите торту

Водитељ пинка пуко 5.000 евра за прославу! Милан Милошевић организовао гала славље, а тек да видите торту

Ало 02.04.2024
Миланова торта је на три велика спрата, златне је боје са круном на врху. Милан Милошевић напунио је првог априла 47 година, а током ноћи у једном престоничком ресторану водитељ је направио гламурозни дочека за себи блиске… »
Гала славље Милана Милошевића за 47. рођендан: За организацију потрошио око 5.000 €, торта је златна

Гала славље Милана Милошевића за 47. рођендан: За организацију потрошио око 5.000 €, торта је златна

Телеграф 02.04.2024
Припремио и специјално одело, односно одело, које је посебно искреирано за њега. Водитељ Милан Милошевић вечерас, 2. априла, прославља 47. рођендан у једном београдском ресторану где је уприличио гала славље за које је… »

Вести дана »