Povezane vesti
Dara sve iznela u javnost: Sloba je pesmu s mojim glasom nudio Ceci za duet! Ovo je gaženje preko mrtvih
Telegraf 02.04.2024
Bubamarin tim je protiv pevača pokrenuo i proces na sudu. Pevačica Dara Bubamara otkrila je detalje sukoba sa kolegom Slobom Radanovićem, nakon što joj je, kako ona tvrid, ukrao numeru koju je ona pre tri godine snimila sa mladim kolegom Željkom. Ona… »
"Sloba i ja smo na sudu, ne znam kako se ne boji boga, Ceca ga je odbila za duet" Dara Bubamara urnisala Radanovića: Nepravda!
Kurir 02.04.2024
Ognjen Amidžić ugostio je pevačicu Daru Bubamaru u još jednoj epizodi svoje emisije " Amidži šou". Ona se na početku emisije dotakla svog bivšeg braka, te je otkrila u kakvim je odnosu sa bivšim partnerom. - Bivši muž me je podržavao u svemu… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 29 minutajoš 22 povezane
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 59 minutajoš 39 povezanih